Gutaperka je napisao/la:
Barnaba je napisao/la:
Treba imati na umu kako je poluistina opasnija od otvorene laži jer ju je teže ispraviti. I dalje ostaje nejasno što ti zapravo hoćeš objasniti??
možda će to bolje znati objasniti neko ko je upućeniji u tu temu,ja sam samo čuo od tog svećenika da postoji razlika kod nekakvog upisivanja ili registriranja zajednice,di se to upisuje ili registrira ne bi znao jer o tome nije govorio,rekao je samo da je tu Kiko kad se Put registrirao rekao da hoće progonstvo i da Put nije registriran na isti način druge zajednice i da stoga svaki novi svećenik kad dođe u crkvu ili župu može izbacit zajednice (taj svećenik je objašnjavao slučaj di je iz jedne crkve u Splitu izbačeno 5 neokatekumenskih zajendica kad je u tu župu došao novi župnik).Tako sam ja čuo i tako ovdje prenosim
Pa eto umjesto širenja poluistina koje ni tebi nisu jasne ti lijepo pitaj tog svećenika a i Kika o čemu se točno radi, zapiši to i podijeli s nama. To jedino ima smisla a ovako kao što si gore napisao stvarno nema, osim na nekoj "babskoj trač partiji"