Adrijana, pa nisam ni ja mislio striktno na Međugorje, nego na priznavanje Međugorja, barem kao "fenomen", vezano barem uz Marijino pozivanje na obraćenje, molitvu, pokoru, post, ali od oficijelne Crkne nema ni toga.
Drugi su razlozi za to, ne Gospine poruke - u njima nema ništa što bi bilo protivno Crkvi (osim onih nekoliko na početku iz Vickinog dnevnika, al mnogi to ni ne računaju). Kroz katoličke medije ipak vidim svojevrsno priznanje jer relativno često daju neka svjedočanstva obraćenja ili ozdravljenja, ali zbog čega nema još službenog priznanja osobno sam doznala iz knjige "Ogledalo pravde"...
Ovo drugo, slažem se s tobom, nema nikakvog službenog glasa iz Crkve koji bi se odredio prema svim ostalim ukazanjima, bar onima što su pažnje vrijedni... Na engleskom bila je jedno vrijeme vođena stranica Miracle Hunter koja je dosta toga pratila i donosila linkove priznanja /nepriznanja, glavnih poruka s raznih strana svijeta. Eto, kad si i sam spomenuo Argentinku Luz de Mariu de Bonilla nisam za nju mogla naći ni da je augustinka niti stigmata (slike govore drugačije!), pa eto na facebooku se svašta piše, pa se ponešto i pomiješa, ponešto izmisli.. Za Louise Starr Tomkiel još ni danas ne znam postoji li ta osoba stvarno ili je običan virtualan profil podmetnut od strane američke CIA-e (da, i oni se time služe! - kao i raznim sektama i portalima)...
Zato sam se okrenula objavama iz prošlosti i, na svoju sreću, pronašla jednu prekrasnu mističarku Julijanu iz Norvicha (Engleska, 14. stoljeće), a njene objave tako dobro odgovaraju ovim trenucima tjeskobe i neizvjesnosti... Papa Benedikt na jednoj audijenciji ponadao se da će jednom postati crkvena učiteljica, a što on tvrdi, nije mačji kašalj.