haim je napisao/la:
Eto, na izaija95.lolbb.com čovjek baniran samo zbog toga što je javno obznanio svoj povratak u Katoličku Crkvu iz adventizma, čini mi se da je to već drugi takav slučaj. Svi koji traže objašnjenje, bivaju ili opomenuti ili banirani, nikakvo objašnjenje se ne daje. Štoviše, sve teme o tome se automatski brišu. No, kada treba vrijeđati Katoličku Crkvu, nikome ništa.
Nisam tamo,ali znam da toga ima i na katolickim forumima...
Mislim da to nije nikakvo cudo,jer na forumima je cesto ("krivo baniranje"),baniraju se ljudi ,najcesce 1 osoba,a dobro se zna da 1 osoba nikada ne moze voditi dijalog,znaci da je najmanje jos jedna ili vise ukljuceni u dijalog,i "nesporazum",da ne kazem vrijedjanje....
Jer dozivjela sam da su ljudi "zbog povisenog tona,i razlicitog misljenja " bili banirani..
Za mene je apsolutno to baniranje tabu tema,ja nikako ne mogu da shvatim..Jer nije sve vrijedjanje..Razumijem kada netko napada nasu RKC ,svijesno vrijedja itd...ali zbog razlicitog misljenja baniranje,nije uredu....I kada jednom bude baniran,nema vise pravo da dodje na forum..?
Ne vidim ni vjeru ni ljubav u tome..!