Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri svi 06, 2026 00:23

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Uto pro 01, 2009 12:59 

Slušam vijesti ... od svinjske gripe umrlo par ljudi ovdje ondje.. Panika u medijima, panika u vladi, panika u ambulantama jer se ljudi neće da cijepe (ne lete kao guske u magli) a država dala silne milijarde dolara...čak se i državnici (Pahor) javno fotografiraju i mame... kažu čak prijete građanima... samo zato što se građani neće da cijepe ovim čudnim cjepivom (dobio sam tko zna koliko mailova raznih sadržaja protiv ovog cjepiva...

Slušam vijesti: u Hrvatskoj svaki dan ljudi ginu na cestama .. i nema panike.. pogine godišnje jedno lijepo veliko mjesto i nikome ništa.Nema panike, nema frke... nema medijske napuhanosti...

Slušam vijesti čitam: Evropa umire, Hrvatska umire (Na otoku Braču 692 djece manje nego 1961 god... lanjske godine u Hvarskoj biskupiji 250 sprovoda više nego krštenja) i mediji šute, vlada ne reagira, ministri zauzeti svojim aferama... Koliko bi se bilo stvari na otocima (samo na otocima?!) uredilo da je onaj novac od cjepiva dan za otoke... ljudi pamet mi staje...

Slušam vijesti, čitam na internetu biskupi u Španjolskoj zabranili političarima pričest zbog zakona o pobačaju (hoće li to imati snage i naši biskupi?) a pobačaja u Evropi sve više godišnje milijuni.. mediji šute, čak galame u prilog pobačaja...vlade donose zakon protiv nerođene djece (divljak Herod pobio nešto rođene betlehemske djece cijeli svijet ga osuđuje - sada baš o Božiću o tome) a ovdje milijuni pobijene djece.. mediji plješću zakonima, vlade se takmiče tko će krvoločnije zakone donijeti... ljudi ima li ovdje pameti... Tko će me prosvijetliti.. na jednoj strani galama zbog smrti nekoliko a na drugoj strani svijesno ubijanje milijuna... hajde budi pametan.. A možda je i vrijeme Došaća da mi sami sebi stavimo pamet u glavu...

Vrh

PostPostano: Uto pro 01, 2009 13:35 

Mislim da svi imamo problemu u sagledavanju prave stvarnosti koja je velikim dijelom protuBožja i naravno protuljudska. Izgleda da svijetom upravljaju neki moćnici iz sjena i to kao u kazalištu lutaka, a svijet ide u posvemašnje ludilo.
Što možemo? - kušat bit svjetionici normalnog, pametnog života u kojemu je dobro dobro i zlo zlo, dakle da naš život bude svjedočanstvo istine.

Vrh

PostPostano: Uto pro 01, 2009 21:56 

Mislim da ima vise onih koji imaju problem...? Recimo Austrija je racunala na masovna " cijepljenja".a danas citam u novinama, da je preostalo mnogo cijepiva, i da cu darovati siromasnim zemljama...??????

Moja 3 clana obitelji dobili su " svinjsku gripu", 2 su vec ozdravila ,a treci je jos u karanteni kuci...Gripa,kao i svaka druga gripa...Zahtjeva i trazi svoje...
Ljekovi ,tekucina,mirovanje...i uz Bozju pomoc..bit cemo zdravi..

Vrh

PostPostano: Čet pro 03, 2009 08:44 

Ovdje život nije važan.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata