Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Čet svi 22, 2025 04:08

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 39 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3
Autor Poruka
PostPostano: Sri stu 13, 2024 15:32 

Kakva kontracepcija??
Sto se tiče teme o Blanki, oni koji znaju belgijski znaju sto je točno Ruben rekao. Ja ne znam belgijski.
A mi ovdje ne znamo istinu.
Osim sto vidim da su zlobnici navalili ko gladni psi na zenu.
Vec dugo Blanka i muz nisu skupa na mrezama, na nijednoj fotki.
Mi ne znamo istinu.
Blankin privatni zivot, njen brak se nas ne tiče. I zena nam to daje do znanja. I koliko znam Blanki uopce ne virujem da su oni u slob braku.
Tko zna sto je on rekao?
A prije virujem da su razvedeni i da skupa kolilo mogu skladno odgajaju svog sina nego da su u slob braku. Ali zasto bi nam Blanka morala reci svoj bračni status?
Mislite se o svom bračnom statusu, a ne o tuđem.
Zena prolazi nučenistvo ove dane kao cestitku za rođendan.

Vrh

PostPostano: Sri stu 13, 2024 15:57 

Nije klasicna influencerica, ali mozda i je... Blanka Vlasic i cijela prica koja se ovih dana digla oko njenog "otvorenog braka".

Naletjela sam danas na ovaj clanak. https://autograf.hr/od-vjere-do-licemje ... ke-vlasic/
Autor doslovno poziva Crkvu da se javno ogradi od Blanke.

S jedne strane, zbilja postoji razdor izmedju Blankinih rijeci i djela... ali s druge, ljudi su s takvom zluradoscu i schadenfreude prihvatili tu vijest, uzivaju ko mala prasad u blatu kad se sprdaju s nekim vjernikom koji je negdje pogrijesio ili pokleknuo. Ne bi ta vijest izazvala takvu reakciju javnosti da Blanka nije poznata i kao netko tko javno svjedoci vjeru

Autograf čitaš?
I oni će pozivati Crkvu a mrze je?
Do sada nisam vidjela nikakve "reakcije javnosti" i zašto bi njen privatni život bio ovdje tema?

Vrh

PostPostano: Sri stu 13, 2024 17:06 

Autograf čitaš?
I oni će pozivati Crkvu a mrze je?
Do sada nisam vidjela nikakve "reakcije javnosti" i zašto bi njen privatni život bio ovdje tema?

Iskreno, nemam pojma kaj je Autograf, ni kakav je to portal. Zasto sam linkala bas njega, pa zato sto je mozda najradikalniji i najekstremniji osvrt na Blankinu situaciju koji sam dosad vidjela. Oprosti mi, no ako dosad nisi vidjela nikakvu reakciju javnosti, sto zakljuciti nego da zivis u spilji. A zasto je njezin zivot ovdje tema, pa jer je influencerica (recimo) i tema je jako aktualna.

Vrh

PostPostano: Sri stu 13, 2024 18:19 

Komentari javnosti znaju biti grubi, pa i brutalni, to je istina.
Ali nekako bi čovjek očekivao od nekog tko je javno bio promotor katoličke duhovnosti da živi u skladu sa promoviranim vrijednostima.
Jedno je kada padneš pa se podigneš i nastaviš dalje, a drugo kada nonšalantno kažeš da si donio odluku živjeti na način koji je potpuno suprotan katoličkom shvaćanju morala.
Djeluje zbunjujuće i javnost reagira. Neprimjereno, istina, bilo bi lijepo da smo jedni spram drugih obazriviji. Ali ne čudim se reakcijama...

Vrh

PostPostano: Sri stu 13, 2024 18:37 

Kakva kontracepcija??

Kopitar je stručnjak za nju, a onda žica župnika da to opravdava

Vrh

PostPostano: Čet stu 14, 2024 00:40 

Komentari javnosti znaju biti grubi, pa i brutalni, to je istina.
Ali nekako bi čovjek očekivao od nekog tko je javno bio promotor katoličke duhovnosti da živi u skladu sa promoviranim vrijednostima.
Jedno je kada padneš pa se podigneš i nastaviš dalje, a drugo kada nonšalantno kažeš da si donio odluku živjeti na način koji je potpuno suprotan katoličkom shvaćanju morala.
Djeluje zbunjujuće i javnost reagira. Neprimjereno, istina, bilo bi lijepo da smo jedni spram drugih obazriviji. Ali ne čudim se reakcijama...
Blanka odavno ne svjedoči. Skroz se od kad se udala povukla iz javnosti i nigdje je nema. Zivi svoj zivot sa obitelji onako kako ona zeli.
Pustimo je na miru. Upravo to i govor i time kako se povukla, zivim svoj zivot i u nikog se ne diram ne dirajte nii vi mene. Nikom ne dugujem nit ja guram nos u vase zivote.
Pustimo je na miru.

Vrh

PostPostano: Čet stu 14, 2024 17:22 

Iskreno, nemam pojma kaj je Autograf, ni kakav je to portal. Zasto sam linkala bas njega, pa zato sto je mozda najradikalniji i najekstremniji osvrt na Blankinu situaciju koji sam dosad vidjela. Oprosti mi, no ako dosad nisi vidjela nikakvu reakciju javnosti, sto zakljuciti nego da zivis u spilji. A zasto je njezin zivot ovdje tema, pa jer je influencerica (recimo) i tema je jako aktualna.

Ne živim u špilji nego ne tratim vrijeme na praćenje mediokritetskih portala i komentiranje istih. To je prava žabokrečina, pa tko voli, valjda mu je ugodno. :;
Branka Vlašić influencerica?
Definicija: Influencer :influencer (influenser), je osoba koja putem društvenih mreža zarađuju novac, tako što reklamira određene proizvode.
I slažem se : Pustimo je na miru, ako je neki i "razvlače" i guraju nos u njen život, zar treba to i ovdje?
A ovo da nemaš pojma o portalu kojeg vodi Drago Pilsel a pišu Ante Tomić, Rade Šerbeđija, Dragan Markovina, Sanja Saranavka, Zoran Pusić, Ivo Josipović i ostala bratija, baš i ne vjerujem. Ne ide se tamo slučajno. Pogotovo kad nisi u špilji.

Vrh

PostPostano: Čet stu 14, 2024 18:54 

Hrvatska biskupska konferencija raspravljala je o edukaciji crkvenih službenika za nastupanje u medijima i korištenje društvenih mreža. Tu će edukaciju voditi profesori komunikologije s Hrvatskog katoličkog sveučilišta.
https://ika.hkm.hr/novosti/odrzana-konf ... abora-hbk/
Mogli bi vježbe održavati na ovom forumu

Vrh

PostPostano: Sub stu 16, 2024 07:15 

Veo je vidljiva javna objava pred Gospodinom da On JEST Bog kojeg volimo i kojem smo spremne biti poslušne. To je potpuno kontra moderne kulture koja prožeta ovim stavom – 'Neću služiti'. https://www.instagram.com/p/Cut7NT3LDzA/

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 39 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3

Vrijeme na UTC + 01:00 sata