Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto lis 15, 2024 22:05

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Vjerske skole
PostPostano: Sub kol 31, 2024 14:34 

Idu li vasa djeca u vjerske skole, tj. katolicke? Sto mislite o tim skolama? Prvenstveno me zanimaju skole na podrucju Zagreba.

Vrh

PostPostano: Ned ruj 01, 2024 09:14 

Idu li vasa djeca u vjerske skole, tj. katolicke?

Da. Imam tri curice i sve idu u vjerske škole.

Sto mislite o tim skolama?

Jako sam zadovoljan.

Vrh

PostPostano: Pon ruj 02, 2024 15:02 

Idu li vasa djeca u vjerske skole, tj. katolicke? Sto mislite o tim skolama? Prvenstveno me zanimaju skole na podrucju Zagreba.

Prijatelji koji imaju djecu u riječkoj OŠ su prilično zadovoljni.
Nama je bio problem organizirati se pa su klinci išli u kvartovsku školu, a u to vrijeme nisu još toliko tlačili sa lgbt glupostima.
Danas bit dobro razmislio jer u katoličkom vrtiću i OŠ možeš bar biti siguran da ti dijete neće trovati sa woke glupostima.
U riječkim vrtićima je to već uzelo maha, u školama još ne koliko znam.

Vrh

PostPostano: Sri ruj 04, 2024 12:00 

Stvarno je došlo u najmanju ruku čudno vrijeme, od serija na tv, do javnog govora, i što je najgore, škola, ne možeš se odbraniti od te propagande nastranosti. Kupam se, s jedne strane jedan homo par, s druge drugi, jedni se i maze nježno. Muka mi je od svega toga, ne smiješ puno govoriti jer će se netko naći tko će te prijaviti. Orwell na djelu. Vidim da je to zabranjeno u Saudijskoj Arabiji i u dosta tih islamskih zemalja, ni filmovi s tom tamatikom nisu dozvoljeni. Pa dođe mi promijeniti vjeru i otići tamo. Šalim se, ali situacija je jako loša i žao mi je što sam se rodila u ovom vremenu. Na poslu posprdno govore o "klečavcima" i Crkvi a ja se nastojim ne mješati jer sam zbog jezika već dobila sankcije.

Vrh

PostPostano: Čet ruj 05, 2024 14:38 

Nama je "obicna" osnovna preko puta, ali isto bi pod svaku cijenu htjela izbjeci woke propagandu za koju ocekujem da ce se servirati djeci i nuditi kao nesto normalno. Ocekujem da ce s vremenom ta propaganda biti sve agresivnija, brza i nametljivija. Ako netko cita temu, a da mu djeca idu u katolicku skolu u Donjim Sveticama, salezijansku na Jarunu ili neku drugu vjersku za koju ni ne znam, molim da napise svoj osvrt.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata