Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Ned stu 03, 2024 20:34

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 38 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: Analiza foruma
PostPostano: Ned pro 31, 2023 10:30 

Evo za kraj godine dobro je napraviti određena razmišljanja da bi se nakon toga krenulo uspješnije.

Ako želite možete nešto napisati o tome kakvi su vaši dojmovi o ovom forumu, što je dobro a što bi bilo dobro eventualno malo promijeniti.

Vrh

PostPostano: Pet sij 05, 2024 17:28 

Evo za kraj godine dobro je napraviti određena razmišljanja da bi se nakon toga krenulo uspješnije.

Ako želite možete nešto napisati o tome kakvi su vaši dojmovi o ovom forumu, što je dobro a što bi bilo dobro eventualno malo promijeniti.

Mislim da bi trebalo nastaviti samo s kvalitetnim upisima i temama, a trolove i osobne napade izbjegavati, kao i svađe, nadmudrivanja i ostale (internetske) zamke Zloga.
:D

Vrh

PostPostano: Pet sij 05, 2024 17:50 

Mislim da bi trebalo nastaviti samo s kvalitetnim upisima i temama, a trolove i osobne napade izbjegavati, kao i svađe, nadmudrivanja i ostale (internetske) zamke Zloga.

Tako je, samo pozitivno.

Vrh

PostPostano: Sub sij 06, 2024 09:28 

Primijetio sam jednu pojavu koju bi nekako trebalo imenovati ali ne znam kojim terminom.
Recimo počnemo o nečemu pisati i kad dođe do sukoba mišljenja osoba jednostavno nestane bez ikakvog objašnjenja ili stavi tu osobu koja mu smeta pod ignor.

Nekakvo intelektualno poštenje nalaže da se osobu koju stavljamo pod ignor obavijesti o razlogu jer inače ostavljamo dojam neozbiljnosti i stvaramo lošu sliku o sebi i vjeri koju predstavljamo.( zatim i drugi forumaši su dužni na neki način reagirati ako smatraju da se sa ignor mogućnošću manipulira i skrenuti dotičnom pažnju o tome da li je po njihovom mišljenju to opravdano ili ne).

Vrh

PostPostano: Uto vel 06, 2024 08:22 

Evo Hrki ovdje možeš pisati o tome što misliš o forumu?

Vrh

PostPostano: Uto vel 06, 2024 08:39 

Da li se slažeš da se riječ trol i trolanje previše koristi.

Oko desetak ljudi aktivno sudjeluje na forumu a riječ trol i trolanje se pojavljuje kao da nas je desetak miliona ovdje(::

Neki su se forumaši toliko navikli na te riječi da sada i jedni drugima prijete sa " ti si trol i zašto trolaš itd".

Vrh

PostPostano: Čet vel 08, 2024 21:44 

Da li se slažeš da se riječ trol i trolanje previše koristi.

Oko desetak ljudi aktivno sudjeluje na forumu a riječ trol i trolanje se pojavljuje kao da nas je desetak miliona ovdje(::

Neki su se forumaši toliko navikli na te riječi da sada i jedni drugima prijete sa " ti si trol i zašto trolaš itd".

:DD :DD Te riječi nikad dosta, jer to JEST opasnost i kušnja.

Još u Bibliji je zapisano: Ne bacajte svoje svetinje trolovima...

Mora li baš ovaj forum biti uzgajalište trolova? :roll:

Desetak aktivnih ljudi može biti i desetak trolova...

Svatko od nas bi se bar jednom trebao zapitati: jesam li ja trol? Kako se ponašam prema drugim trolovima? :DD

Tko je od nas IKAD spomenuo trolanje u ispovijedi? :wink: :roll:

Ne, sve je to navještaj.. "evangelizacija".. barem mi mislimo tako.. a kako sve to Bog vidi odozgo?...

(malo refleksije...)

:lol: :lol:

Vrh

PostPostano: Pet vel 09, 2024 15:44 

Svatko od nas bi se bar jednom trebao zapitati: jesam li ja trol? Kako se ponašam prema drugim trolovima? :DD

Ne, sve je to navještaj.. "evangelizacija".. barem mi mislimo tako.. a kako sve to Bog vidi odozgo?...

(malo refleksije...)

Strašnooo (:::

Vrh

PostPostano: Pet vel 09, 2024 16:43 
Administrator

Kad se već baviš analizom foruma i forumaša, ako želiš biti pošten napiši zašto si se prijavljivao sa drugim imenom odnosno kloniranim accountom?

Vrh

PostPostano: Pet vel 09, 2024 17:16 

Kad se već baviš analizom foruma i forumaša, ako želiš biti pošten napiši zašto si se prijavljivao sa drugim imenom odnosno kloniranim accountom?

Nemoj tako, slučajno mi se dogodilo. :roll:
Zar to ne rade i drugi(::

Moj grijeh, moj grijeh....

Vrh

PostPostano: Pet vel 09, 2024 21:51 

Strašnooo (:::

Ni umjetna inteligencija ne bi sastavila sve to... Griješiti je ljudski fenomen.
A najbolje mi je kad se podigne neka tema od prije desetak godina i traži se odgovor od ljudi koji su već pokojni..

:wink: Ipak ima i dobrih strana, inače se ne bi vraćali...

Vrh

PostPostano: Sub vel 10, 2024 10:37 
Administrator

Nemoj tako, slučajno mi se dogodilo. :roll:
Zar to ne rade i drugi(::

Moj grijeh, moj grijeh....

Ne, to ne rade drugi forumaši ovdje, a takvo nepošteno ponašanje i lažno predstavljanje odmah se kažnjava banom i na drugim forumima.
Umjesto analiza drugih, pokušaj preispitati svoje ponašanje, samo u prošloj godini baniran si pet puta, okreni se ako želiš pisati ovdje poštenoj i civiliziranoj raspravi.

Vrh

PostPostano: Sub vel 10, 2024 13:35 

Ne, to ne rade drugi forumaši ovdje, a takvo nepošteno ponašanje i lažno predstavljanje odmah se kažnjava banom i na drugim forumima.
Umjesto analiza drugih, pokušaj preispitati svoje ponašanje, samo u prošloj godini baniran si pet puta, okreni se ako želiš pisati ovdje poštenoj i civiliziranoj raspravi.

Naravno da ne rade to su sve uzorni i čestiti kršćani.

Baniram sam kažeš pet puta, pa naravno kad nisam ni blizu čestit i dobar kao ostali i to zbog čega: nije teško pogoditi trolanje...baniram sami zbog trolanja čestitih forumaša (::

Ja sam već rekao svoje mišljenje o ovom forumu i ostajem pri tome: Od desetak aktivnih tz. kršćana samo jednu osobu smatram kompetentnom da bi taj naziv doista nosila a preduvjet svega je na prvom mjestu biti čovjek.

Vrh

PostPostano: Pon vel 12, 2024 08:28 

Ni umjetna inteligencija ne bi sastavila sve to... Griješiti je ljudski fenomen.
A najbolje mi je kad se podigne neka tema od prije desetak godina i traži se odgovor od ljudi koji su već pokojni..

:wink: Ipak ima i dobrih strana, inače se ne bi vraćali...

Ova tema mi se čini posebno kvalitetna, može se dosta toga naučiti.

viewtopic.php?f=3&t=1266

Vrh

PostPostano: Pon vel 12, 2024 10:11 

(malo refleksije...)

Neznam, trolanje ili neukost... Osoba koja konstantno vrijeđa ostale, govori im da lažu, da su ovakvi, onakvi, uglavnom ad hominem... To ne prolazi na drugim forumima. Ne misli ona da trola, misli da je najsvetija ovdje. Tu je jedino rješenje stavljanje na ignore, ionako većinom priča sama sa sobom.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 38 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata