|
Woke-buđenje, osjetljivost ljudi na nepravdu i sl. samo što se tu isto svašta ubacuje pa isto tako i dobijemo svašta, ide to i dalje, woke, "ja sam budan", "ja mogu bit što želim" i sl parole. Ok, svak nek bude tko želi, ali, Bog nije zamislio čovjeka da jedan drugog vodi na uzicu kroz grad i pritom jedan hoda četveronoške, a to bi kao trebao biti neki performans, bilo nedavno u našim novinama, tip na uzici vodi čovjeka koji glumi da je pas u centru ZGa.
Kakva se zapravo slika šalje, u početku je to sve šala, benigno, a često i u više slučajeva s vremenom izraste u nešto maligno i otrovno a mediji su tu da otvore vrata pakla, i onda dobijemo ovo stanje u društvu. Današnji čovjek koji je odvojen od Boga dajući sebi za pravo da on bude bog i da on odlučuje o svemu oslanjajući se na svoju pamet a koju mu je Bog dao..
Ono što me smeta isto tako, propagandna mašinerija oskrvnjava riječ ljubav i koriste ih u svoje izokrenute ciljeve ideje pa čak i izopačene, naravno, ne vidi se u tome problem, nego su smetnja vjernici, posprdno nazivaju ih, klečaši, molitelji, a njih se naziva nazadnima, vraćanjem u srednji vijek, dok progresivna ekipa oslovljava ljubavju između čovjeka i veš mašine i tu ne vidi nikakav problem, jer, svak nek radi ono što želi i nek bude ono što želi..
Djeca su najranjivija skupina i podložna svačemu a idealna u promoviranju ovog ludila koje hara svijetom, za pranje mozga i prilagodbu na svijet bez Boga, idelan teren za njihove sumanute ideje i nove ideologije koje se već vide obrisi.
Istina je jedna a ne milijun, ispravno je jedno a ne milijun, ono što je od Boga, dobro je a ono loše od zloga je, mislim, što tu točno nije jasno.. Najveći problem je što se pokušava istinu prikazat kao laž, a laž kao istinu, dobro je zlo a zlo je dobro i kak sad takav čovjek može raznaznat što je dobro a što zlo.
Pojedinac se osjeća kao žena i razmišlja o promjeni spola, mediji uspješno provode agendu da se to uvede pod normalno a ujedno i pomažu pojedincu u tranziciji promjene spola, međutim, što poslije, dok čovjek dođe sebi, svijesti, tko će ga spasit iz njegovog vlastitog pakla, a koje je to društvo imalo u tome prste i puntali ga da promjene spol, boli ih briga, naveli su čovjeka na zlo, sad nek se sam snalazi, katastrofa.. Pitanje je, tko će tim ljudima pomoć? Bog je stvorio muško i žensko i sad se neko sjeti promjenit spol. Zbog čega točno?
Ok, ne znam ni ja točno zakaj je neko trans, ali, da li bi toga bilo da je društvo normalnije i da se drži Božjih zakona i "propisa" da se drži više do kršćanskih normi koji su dobri za čovjeka? Danas se promovira golotinja, nemoral, ove društvene mreže su idealan prenositelj sveg lošeg, zato jer je to IN. Ono što je dobro, to je nazadno a ono što je loše to je super, napredno:(
Imam osjećaj da je u današnjem vremenu teže biti vjernik nego prije 150 god. prije su ljude ubijali, ali u današnjem vremenu čovjeka "ubijaju" polako, treba mu uništit duh-dušu, a poslije se on pati, krajnji ishod je, depresija, ubojstvo, a toga ima skoro na svakom čošku, a zlo ne bira godine.
1.Bome, vidio sam zbivanja u Njemačkoj, zapravo, uznemirujuće je za čitat, na što su sveli kršćanstvo, liberalizam, a svi se pozivaju na ljubav, koma. Žele biti u korak s vremenom, Boga stavljaju sa strane a čovjeka stavljaju u centar zbivanja.. 2. To i ja nekak mislim, ali, ono što se nudi pod ljubav, to nije normalno, a upravo to propaganda mašinerija pokušava prikazat da treba dati svima ljudima šansu za ljubav pa i čak nebitno o čemu se radi, ako treba ljubav između dva muškarca, ljubav između dvije žene, ljubav između muškarca i drveta, nastavite niz..
Znam da postoji ispravno, ali, gledajući širok repertoar zla koji se nudi pod dobro, kako će čovjek procijenjit, što je dobro za njega, čak su nekad i vjernici u nedoumici, a ima ih koji koketiraju sa jogom a nazivaju se vjernicima, to je samo jedan do primjera..
S Bogom još nekako, al bez Boga nikako..
Puno je osuđivanja među ljudima a kojima su puna usta riječi, ljubav i onda u svoje svrhe koriste Isusa Krista a nerijetko se spominje da Isus sve voli, da, On sve ljude voli, al sumnjam da voli grijeh, a koji ljudi s ponosom propagiraju i slave ga.. Gdje je tu ljubav, nema je.. To je neka ljubav koja je krojena po čovjekovim željama i nema nikakve veze s Bogom.
Spomenuo si new age, moderno zlo ovog vremena, koje uzima brojne duše i polako ih uništava.. New age, koncipiran po želji čovjeka koja je varijabilna, ljubav, sreća, prosperitet, kao neka savršena reklama za proizvod a pozadina toga je mračna, tmurna, uglavnom, sama tama.
|