Zna, zna što bi danas. Homoseksualna osoba ima pozitivnu diskriminaciju pri zapošljavanju.
Ja ne smijem reći da mislim da je to nastranost jer me mogu sankcionirati.
Da ne pričam o gender ideologiji, 50 vrsta spolova i sve što nas čeka i što polako ulazi u lektiru.
Ne vidim ništa napadujuće u načinu kako sam ti pisala ali izgleda želiš okrenuti na to pa ću paziti ubuduće.
Novi sam ovdje, pokušavam uhvatiti dinamiku ovog foruma.
Možda sam zbog ovog "katolički" mislio da će komunikacija biti u dobrom duhu i vjeri.
Jako mi se sviđa definicija rasprave fra Vučkovića: raspravljaš kako bi čuo drugu stranu, a ne kako bi je promijenio/pobijedio. Jako moćna misao.
Moja uvjerenja nije oblikovao biskup Uzinić, ostanimo na tome. Ako je moja reakcija bila preburna ispričavam se.
Što se lgbta tiče, da, politička mafija jako dobro zna kakva je agenda i što mora provoditi.
Ali mi ostali, obični ljudi, imamo problem sa tim vrućim krumpirom. Ja imam problem, to je sigurno.
Imao sam online razgovore sa nekim gay osobama koje su mi pružile sasvim novu dimenziju ljudskosti (i moje zatucanosti). Mea culpa. Nije lako razdvojiti pojavu i stereotip od konkretnog ljudskog bića koje ima svoje misli, osjećaje, vjeru.. i svoje grijehe, slabosti i padove.