Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto svi 05, 2026 16:00

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Pet ožu 04, 2022 12:13 

Pa dobro.
Vraćaš se nepotrebno na neke stare postove.
Već si rekao da ne pišemo o tome.
Problem, što se mene neargumentirano proziva, ostavljaš po strani.
Pa i ti me prozivaš, no nisi argumentirao moje možebitno vrijeđanje ikog.
Sad još uvodiš i političku korektnost, ne smije se spominjati (osim ostalog što se ne smije) ni riječ antivakseri.
Valjda me nećeš banirati što sam sad spomenula.
Ako si pregledao postove, čudi me kako nisi vidio stavljenje linka na osmrtnice u Slobodnoj Dalmaciji i aludiranje na smrt od cjepiva žene čija je rodbina čak javno apelirala da prestanu s tim.
Ne smijem pisati još što bih htjela, ah, politička korektnost.
Eto, baš sam te hvalila pa i na drugom forumu, tvoje uređivanje.
Tako je to u životu, obično se tako vrati.
Drži onda liniju i nažalost moram priznati da mi ovakve stvari pokolebaju vjeru više od ičega.
Nisam nigdje čula da se muslimani ili židovi svađaju oko cijepljenja, muslimanski predstavnik u RH je rekao kako su oni unisomni u stavu da poštuju i provode odluke stožera.
Mi, a već ne volim ni reći "mi" jer ima toliko ljudi što se zovu katolici a takve su gadarije pisali o stožeru, posebno gđi Markotić, koja je vjernica, nismo složni.
Ne da nismo složni, nego je već tolika mržnja između dvije skupine, na koje smo se podijelili, da se pitam, što je tu na djelu.
Pa na "katoličkim" grupama dobivala sam svakojake uvrede braneći stožer i njihove odluke.
Ne slušaju ljude koji pokušavaju pomoći, liječnike, da ne govorim da je sada priča o Ukrajini, koja je navodno pod vlašću "globalista" koji su "odgovorni" za cjepivo, itd :oo
Sad, izgleda, nešto je trulo među vjernicima što mi dovodi u pitanje samu bit vjere.
Eto, za to sam tužna.
Na ovom forumu sam odavno, prije sam bila "između neba i zemlje", što je poznato.
Dolazila sam pročitati pokoji dobar post, pitati nešto što mi je nedoumica u vjeri...
Većinom se Adrijana potrudila odgovoriti :)
Ti vrlo rijetko iako sam se nadala, kažeš da si teolog :((
Naravno, ne mislim da je itko dužan odgovoriti, pogotovo ako su pitanja teška.
Moram opet pohvaliti viza, njegovi su postovi ti koji dižu vjeru.
Na ovoj temi više neću biti, nažalost, moj se glas tu pokušava ugušiti.
Pa, evo, sad budite unisomni. :cry:

Vrh

PostPostano: Sri ožu 23, 2022 02:47 

Molim sve da ne ulaze u osobne prepirke i svađe, već da se okrenu smirenoj i argumentiranoj raspravi.
U vezi toga, posebno za totus tuus, nije dozvoljeno sve svoje neistomišljenike etiketirati da su "antivakseri" imputirajući im da su svi isti, da su agresivni, da se bave raznim teorijama zavjere kako bi ih se diskreditiralo. Već sam upozoravao da se to ne podmeće forumašima:
"Na ovoj temi ne dopuštam uvlačenje u teorije zavjere. Molim te da prestaneš pričati o David Icke-u, chamtrailsima, Danikenu, cjepivu koje će sve poubijati, čipiranju, koliko sam pretražio nitko ovdje osim tebe nije pisao o tome."
Svi svađalački postovi biti će ubuduće maknuti.

Malo zvucis sektaski. Takva prisilna ljubav bez svada je uvijek bila zabranjivana kod redovnika.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata