Preletjeh brzinski...Čini se spada u antivaksere koji bi željeli da se Crkva odredi protiv cijepljenja. Ima ih nekoliko i svećenika takvih a i onaj vjeroučitelj kontroverzni koji huška na prosvjede. Doći gđi Markotić ispred kuće, kako je po meni loše i negativno to raditi i koji stres osoba mora doživjeti. Sve su agresivniji, eno, vani je došlo i do umorstva. Ja nisam cijepljena, ali MM i većina kolega s posla jest.
Sada će svi oni umrijeti u koliko ono? Kažu neki godinu, neki 5 godina, ovisi što su pročitali na you tubeu. Pa ću ostati sama
Svi odjednom postali znanstvenici, čitajuć 1% znanstvenika željnih popularnosti i pozornosti. Ima ih i u "lijevom" i u "desnom" spektru, najžalosnije, i među vjernicima, koji onda tako pišu o Papi, jer on se cijepio i pozvao na cijepljenje. Pametnom dosta, nema što tko prozivati Crkvu, osim onih koji smatraju da je Papa dio "svjetske urote", dapače, da je u vrhu toga.

Čuvaju li neke bolnice matične stanice beba u njima rođenim? Da! I na njima stoji ime, prezime, svi podaci o novorođenčetu, majci…sve potrebno, a ZAŠTO?
U slučaju, ne daj Bože neke nesreće tog djeteta i kad odraste, možda teške bolesti s oštećenjima…matične stanice, pohranjene na sigurno mjesto, mogu biti spas za tu osobu.
Ali to su TOČNO one matične stanice s "startnom" DNK (dakle sa svim genetskim "zapisima u njoj o toj osobi/djetetu, kasnije odrasloj osobi).
A nama se filuje kao sigurno chepivo s mRNK - čijom, kojeg abortiranog djeteta ili više njih?
RNK je čitač rastvorenog dijala DNK, prenositelj, onda i "slagač" onih nukleobaza u DNK u nastajanju. Ova mRNK (m-memorijska, informaciijska) koju sadrže cjepiva protiv COVIDa-19, prenosi genetičku informaciju iz njenog centra u jedru - KAMO?
.
Ako slučajno netko citira bilo kojeg znanstvenika, a to je u suprotnosti s direktivama Bruxellesa (dakle i Plenkovića) - on je odmah antivakser.
.
Svakako poštujmo slobodu izbora: hoću - neću se cijepiti. Ali...Ne znači li to da bismo uz to "poštivanje" i sami trebali podrobnije ispitati osnovice, temelje, "baze" kojima se povode i jedni i drugi, PRO et KONTRA? PRO = pa...dovoljno je poslušati što tvrdi Beroš, Capak, netko iz "Znanstvenog vijeća" na koje se Beroš poziva. A ono KONTRA?
"Ove injekcije nisu cjepiva, to je zapravo genska terapija"- tvrdi izvršni direktor Moderne ovdje (
https://rumble.com/vekrxx-tal-zaks-chie ... -officer...).
Dr. Mike Yeadon bivši je potpredsjednik i glavni znanstvenik za alergije i respiratorne bolesti u tvrtki Pfizer te upozorava:
"Mislim da će završna igra biti, 'svi dobivaju cjepivo' ... Svatko na planetu naći će se nagovorrn, privoljen, (not quite mandated, hemmed-in to take a jab).
Kad to učine, svaki pojedinac na planetu imat će ime ili jedinstveni digitalni ID i zastavu zdravstvenog stanja koja će biti 'cijepljeni' ili ne ... I mislim da je sve u tome, jer jednom kad to dobijete, postajete igračka i svijet može biti onakav kakvim to žele kontrolori te baze podataka ...
Ako ste željeli uvesti karakteristiku koja bi mogla biti štetna, pa čak i smrtonosna, možete čak podesiti „cjepivo“ da "kaže" „stavimo to u neki gen koji će uzrokovati ozljedu jetre tijekom razdoblja od devet mjeseci, ili uzrokovati otkazivanje bubrega, ali ne dok ne naiđete na takvu vrstu organizma [što bi bilo sasvim moguće].
“Biotehnologija vam pruža neograničene načine, iskreno, za ozlijediti ili ubiti milijarde ljudi ... Jako sam zabrinut ... da će se put koristiti za masovnu depopulaciju, jer se ne mogu sjetiti nikakvog benignog objašnjenja..
Podsjećam vas na ono što se dogodilo u Rusiji u 20. stoljeću, na ono što se dogodilo 1933. do 1945. godine, na ono što se dogodilo, znate, u jugoistočnoj Aziji u nekim od najgroznijih vremena u poslijeratnom dobu. I, što se dogodilo u Kini s Maom i tako dalje. Moramo se osvrnuti samo na dvije ili tri generacije. Svuda oko nas postoje ljudi koji su jednako loši kao i ljudi koji ovo rade. Svuda su oko nas." (Intervju, 7. travnja 2021.); lifeesitenews.com