Veritas je napisao/la:
A citate li sto od vjerskih revija? Kako vam se svidja njihov koncept, izgled, izbor tema...?
Inace, za one koji se koriste Facebookom, ovo je stranica Veritasa - Glasnika sv. Antuna Padovanskog, slobodno joj se pridruzite:
http://www.facebook.com/#!/pages/Glasni ... 4580125943Pozdrav, hvala na pitanju... Veritas je po meni jedan od sadržajno i vizualno dosta kvalitetnih revija, ima preširok raspon tema

, odlične kolumne fra J. Blaževića o alternativi i novodopskim stranputicama, ima dosta raznolikih novinarskih vrsta, a što je najbitnije duhovno je koristan. Ne koristim se facebookom pa ne mogu lajkati, zato dajem ovdje podršku.
karmel je napisao/la:
Inače nisam po forumima tako da ne poznajem tu scenu ali sam znao tu i tamo poviriti na portal Križ života. Čitah kako je to najčitaniji portal, pun tolerancije .... blablabla........
Iskreno, zgrozio sam se od hule na Boga, Crkvu, Hrvatsku ........ Onda sam provirio u profile urednika, novinara, moderatora, vodećih forumaša i gotovo svi se izjašnjavaju kao katolici. Ono je prava kršćanofobija..... ma usudit ću se reći i sotonizam jer onaj tko permanentno radi na uništenju Crkve (koja je mistično tijelo Isusa Krista) niječe i samoga Isusa Krista uistinu jest sotona.
Zna li netko od vas jesu li ti ljudi stvarno katolici?
Što Crkva može napraviti po tom pitanju?
Zagrebačka nadbiskupija od prije nekog vremena odbija s njima surađivati kao s medijem, jer pišu zaista zlonamjerno i bez želje za ikakvim dijalogom.
Tako se i tu vidi da oni kojima su puna usta tolerancije, najviše ju sami gaze.