Evo ovako...Pošto već postoji ova tema posbno namjenjena UI + katolička vjera. I pošto me hrki privatno savjetuje da nastavim objavljivati i svoje misli i tekstove generirane pomoći UI: A i sam moderator se složio da ima kvalitetnih misli u odjeljku Nadahnjujući i inspirativni tekstovi; jedino Majićka negoduje i žestoko je protiv UI...Iako po mojem mišljenju ljudski mozgovi su pozadina UI al ok. Uglavnom pitanje za moderatora: znam da sam u nekom od komentara rekao da više neću objavljivati pomoću UI...ALi ipak...hrki tvrdi da mi nema Majićka što naređivati ako naglasim da tekst generiran pomoćiu UI uz moje okvire. Budući da postoji ovaj odjeljak chatGPT i katolička vjera....Mogu li npr. u ovom odjeljku obajvljivati tekstove generirane pomoću UI i mojih natuknica naravno uz naglasak da se sve objasni katoličkim pristupom? Eto, a u drugim odjeljcima će biti moje misli. Mislim da je to fer play! A Majićka u ovaj odjeljak više ne mora ulaziti, jer, eto, ne interesira ju očito!!! I naravno, ne tekst za tekstom, nego s ciljem analize tih tekstova, komentiranja, rasparava i komunikacije na različite teme...Pa evo, dragi moderatori, slažete li se sa mnom? PS..nisam se došao tu svađati niti prepirati niti dokazivati! Već dijeliti radost i nastojati pomoći nekome ako mogu. Imam vas svih u mislima i molitvama i Bog vas sve blagolslovio! Dakle, pitam za dozvolu - ako smijem, smijem, ako ne, Bogu hvala!
Pitaj ti prvo admina prije nego poslušaš hrkijevo nagovaranje. On ti naprimjer nije htio niti reći kako moderatori ovdje ne postoje već admin radi taj posao.
Bilo bi nemoguće ozbiljno raspravljati uz dozvoljavanje AI.