pozdrav!
jako lijepo sto si uspjela i Bog dragi ti je pomogao, i nadam se da çe i meni pomoći jer stvarno to želim i vjerujem ,počela sam svaku večer moliti se dragom Bogu i vjerujem da ce mi pomoć,jer sam jako loše. npr.ja se svega bojim svega me strah ali bas svega evo nedavno sam bila u bolnici ženski problemi u petrovoj u Zagrebu i čula sam svasta nesto od operacija ,pobačaja,kiretaza ma grozno i ja sada samo plačem sva u strahu i razmišljam moj BOže kako im je bilo dok su ih rezali radili im svasta i onda o tome razmišljam i to je stvarno grozno i jako tesko tako zivjet,nezelim se bojat želim bit kao prije molim se svaki dan u nadi da ce mi taj dan doć gdje çe to sve prestat,nestat,jer nemogu više strah me umiranja,bolesti ,života svega me strah ,,,,
Hvala vam svima sto me slušate i bodrite sto mi bar maló pomaže.
Uniqe je napisao/la:
Hvaljen Isus i Marija svima ...
nije me dugo bilo ..i prvo se zelim zahvaliti svima na savjetima i lijepim rijecima. Bila sam kod dr koji me uputio na pregled kod psihijatra..nisam ocekivala da ce mom problemu posvetiti vremena nego da ce mi propisati neke medikamente uopce ne poznaju me. Tako je i bilo ...nakon svega 10 minuta provedenih u razgovoru( u kojima mi nije uputio nijedno pitanje ) propisao mi je tablete ! Nisam ih odlucila piti jer ne zelim .Odlucila sam potraziti pomoc u crkvi i hvala Bogu sto mi je pokazo pravi put . Idem na razgovore s jednim svecenikom,i osjecam se puno bolje . U pocetku sam kao i Anna sumnjala da mi je ucinjen urok ili nesto zlo ..ali vise ne . Magija ima samo toliku moc koliko joj mi sami pridajemo paznju. Zlo postoji definitivno,ali ako covijek cvrsto vjeruje u Boga onda nema straha .Strah ne posjeduje nikakvu stvarnost i samo je sjena u nasem umu. Strah je vjerovanje u pogrenu stvar,naopaka vjera .Zato svi mi trebamo postati svjesni da je strah samo misao naseg uma koju smo sami stvorili . Redovito idem na mise ,na duhovne obnove i svaki dan zahvaljujem Bogu jer me vratio na pravi put ..bila sam odlutala ali nikad nije kasno vratiti se . Cak i na svoj problem gledam drugacije jer vjerujem da Bog za svakoga od nas ima svoj plan.Ima dana kad strah opet obuzme moje misli i ne da mi naprijed ...ali uz molitvu i vjeru sve je lakse i moguce. Svijet je puno loseg i zlog i zaista treba biti oprezan i ne zalutatit u krivom smjeru jer kad je covijek bolestan,nazalost pristaje na sve opcije samo da bi ozdravio . Pozdravljam vas sve,neka Vas Bog blagoslovi i cuva