modus vivendi je napisao/la:
Barnaba je napisao/la:
Ovo se ne bi trebalo pretvoriti u još jednu temu o sexu jer ih stvarno imamo previše na kojima se piše jedno te isto.
Dakle Moduse što je ostalo nejasno u odnosu na tvoje pitanje? Činjenica je da (fizičko) uživanje ne mora biti vezano uz začeće ali isto tako da treba težiti za potpunim užitkom koji uključuje i muškarca, i ženu, i potomstvo.
Probajmo, zajedno, dati neki zaključak!
Zašto ne, pa seks je izuzetno složena tema i ne možemo je ograničiti na samo 2-3 vrlo poznata i česta pitanja?
Kao da se nekuda žurimo, zašto ne dopustiti i drugima da izraze svoje mišljenje o ovom segmentu seksualnosti.
U odgovor Haimu sam objasnio na što sam mislio kad sam napisao previše tema. Loše je što se brka terminologija i ponavlja nedokazana argumentacija na svakoj od tih tema. Vidiš u nastavku i ti nastavljaš koristiti termin "stvaranje" na krajnje nepotreban i zbunjujući način.
modus vivendi je napisao/la:
Što je ostalo nejasno?
I dalje je nejasno što je prvo, dal je prvo užitak a potom stvaranje ili obratno to jest dal je na gradilištu prvo ''nastalo'' (?!) remek djelo arhitekture a tek potom dovezeni bageri i oprema za gradnju ili obratno.
Razgovor kroz pitanja uvijek vodi ka spoznaji. Dopustimo ljudima da spoznaju stvari.
Kao što sam već napisao potrebno je koristiti razumljive termine jer je ovo pisani medij nije ovo razgovor (neki to zaboravljaju) i nejasnom terminologijom kroz pitanja koja su nejasna uopće ne pridonose spoznaji problema, već obrnuto. Dakle kako terminološki ispravno glasi tvoje pitanje?
Kakvo stvaranje?
"Užitak" je samo dio sudjelovanja koji roditelji imaju, dakle ne može biti odvojen od stvaranja, niti prije njega. kad je dio sudjelovanja u njemu.