Nije to uopće vezano uz skepsu nego uz elementarno poštenje u komunikaciji. Svatko bi trebao moći dokazati ili objasniti svoje tvrdnje, a ne samo pisati teške kvalifikacije bez ijednog dokaza. U tom smjeru je nekorektnost.
Na sto ciljas tocno?
Hoces rec, sto tocno?
Da su izjave neutemeljene, nemaju podlogu, nemaju dokaza. Mozda je to sve u glavi, pa eto pojedinci si umislili da se nesto dogodilo kad ono... Nista od navedenog.
Na stranu to da ima svega, tu uopce nema sumnje, uvijek je u mnostvu je bilo i upitnog i tu se otvara prostor za kojekakve prevare i sl.
Malo mi je nejasno sve to, kad rijetko ko napise nekaj (da pogodi u srz) konkretno, pa onda covjek ne zna sto je sto, mozda sam u temi preskocio neke upise.
Uglavnom, Medjugorje je aktualno, bilo i izgleda da ce biti, dok se god ne rasvijetle neke stvari (ako je uopce to i potrebno). Nisam nasao da je za nekog Medjugorje teska prevara, al sam dost dojmova procitao i pogledao a koji ljudi s odusevljenjem pricaju.
Izgleda da je Medjugorje kontroverzno, za neke, za neke su sve sumnje otklonjene, a neki su pak ravnodusni.
Za one koje su osjetili nesto, pitanja su suvisna.
Pitanje je, da li je "problem" u Medjugorju ili samom covjeku, hodocasniku, obicnom promatracu.
Ocito ljudi imaju neka ocekivanja od Medjugorja, ne svi naravno.