Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Ned stu 03, 2024 21:19

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 11 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Sub svi 04, 2024 11:21 

EDIT: prebačeno sa teme viewtopic.php?f=3&t=2710

Jer su glasali za HDZ

Vrh

PostPostano: Sub svi 04, 2024 15:17 

Sv oni koji pljuju po ovoj vladi imaju vezane oči da nemoze bolje može uvijek ali taj boljitak sigurno nedonosi milanovic injegova koalicija ja imam 72 godine i nikad se nije tako dobro živjelo kao danas danas se kruha baci više nego se ga je pojelo kada sam se ja rodio što se tiče 30 ministara njima se neka bavi pravosuđe.

Vrh

PostPostano: Sub svi 04, 2024 17:35 

Sv oni koji pljuju po ovoj vladi imaju vezane oči da nemoze bolje može uvijek ali taj boljitak sigurno nedonosi milanovic injegova koalicija ja imam 72 godine i nikad se nije tako dobro živjelo kao danas danas se kruha baci više nego se ga je pojelo kada sam se ja rodio što se tiče 30 ministara njima se neka bavi pravosuđe.

U kojem si ti filmu...o čemu ti pišeš?
koje ima veze hdz i farizeji isusovog doba??
osim što namjerno trolaš

Vrh

PostPostano: Sub svi 04, 2024 20:13 

Jeli hdz cuvar i tvoritelj zakona u RH? Koliko vec godina a isti ti zakoni omogucuju pobacaj ubojstva ti si farizej jedan obicni

Vrh

PostPostano: Ned svi 05, 2024 16:45 

Jeli hdz cuvar i tvoritelj zakona u RH? Koliko vec godina a isti ti zakoni omogucuju pobacaj ubojstva ti si farizej jedan obicni

pogledaj šta si napisao u svom drugom upisu...kažeš da se nije nikada bolje živjelo , govoriš u biti za HDZ??
Slažem se da je hdz u pogledu pobačaja licemjeran ...i po meni samo glumi konzervativnu, demokrščansku stranku
Ali ti si nekonzistentan...u jednom upisu pišeš jedno glede hdza u drugom drugo, skroz oprečno??

Osim toga , tema je farizeji , židovi Isusuvog vremena...a ne hdz?!

Vrh

PostPostano: Pon svi 06, 2024 03:40 

ISTINA JE VODA DUBOKA

Bruna, Anto Djapic, Marijana Petir i jos neki su pritajeni HDZovi botovi. Tako se obezvrijedjuju i razvlace domoljubni glasovi. Casni general Glasnovic je pobjednik svih vanjskih i domacih ratova a pukovnik Skejo je najhrabriji DOMOLJUB!

Nije mi jasno Hrki jesi ti za HDZ? I Frane jesi ti? Zasto je nebitno sta hrvati misle jer bitno pitat milanovica ili sdp?

Vrh

PostPostano: Uto svi 07, 2024 12:59 

Sto to znaci?
Hrki dobri govori osim hdza za kojeg je glasao to nikako nije u pravu
Kog pitat za misljenje ako ne hrvate katolike

Vrh

PostPostano: Uto svi 07, 2024 13:17 

Sto to znaci?
Hrki dobri govori osim hdza za kojeg je glasao to nikako nije u pravu
Kog pitat za misljenje ako ne hrvate katolike

Čovječje božji, odakle ti mišljenje da glasam za hdze???...pa jesam ti na drugoj temi napisao protiv hdza, da je to stranka skoro ljevija od sdpa, da nemaju veze sa kršćanstvom, da su skoro svi za abortus itd, da se ne bi trebali kititi demokršćanskom perjem itd!

Ako te baš zanima ja sam godinama bio u "obiteljskoj" stranci H-RAST...

Vrh

PostPostano: Sri svi 08, 2024 16:53 

ISTINA JE VODA DUBOKA

Bruna, Anto Djapic, Marijana Petir i jos neki su pritajeni HDZovi botovi. Tako se obezvrijedjuju i razvlace domoljubni glasovi. Casni general Glasnovic je pobjednik svih vanjskih i domacih ratova a pukovnik Skejo je najhrabriji DOMOLJUB!

Nije mi jasno Hrki jesi ti za HDZ? I Frane jesi ti? Zasto je nebitno sta hrvati misle jer bitno pitat milanovica ili sdp?

Da bar imalo poznaješ materiju... :))

Vrh

PostPostano: Sri svi 08, 2024 16:55 

Čovječje božji, odakle ti mišljenje da glasam za hdze???...pa jesam ti na drugoj temi napisao protiv hdza, da je to stranka skoro ljevija od sdpa, da nemaju veze sa kršćanstvom, da su skoro svi za abortus itd, da se ne bi trebali kititi demokršćanskom perjem itd!

Ako te baš zanima ja sam godinama bio u "obiteljskoj" stranci H-RAST...

Tvoje je pravo glasovati za koga želiš i ne trebaš se opravdavati kao ni izjašnjavati, kamoli nasjedati na jeftine trolske provokacije :;

Vrh

PostPostano: Pet ruj 27, 2024 17:31 

Takvi trolovi se pojave pred izbore i nestanu kada izbor prođu. Dolaze predsjednički pa će se opet pojaviti.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 11 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata