A zna li netko koji mu je stric biskup, koji ga je vjenčao???
To ne znam ali znam da ima "dobro" obrazovanje
Tomislav Tomašević završio je preddiplomski i diplomski studij politologije na Sveučilištu u Zagrebu te magisterij iz okoliša, društva i razvoja na Sveučilištu u Cambridgeu. Istraživački su mu interesi vezani uz zajednička dobra (commons), transformaciju javnih usluga, kritičku urbanu teoriju, ekološku pravdu i društvene pokrete.
Jel zna neko kakvi su uvjeti da netko dobije stipendiju na Cambridgeu? I da li su takvi magisterij prezahtjevani, nešto slično imamo ako se ne varam i kod Brnabićke završila je Petu beogradsku gimnaziju 1994. godine. Na Sveučilištu Northwood[3] (eng. Northwood University) u Michiganu završila je studij poslovnoga upravljanja[4] (eng. Business Administration) 1998. godine, nakon čega je stekla diplomu MBA[5] (eng. Master of business administration) iz marketinga na Sveučilištu Hull (eng. University of Hull) u Ujedinjenom Kraljevstvu.
Kakve su to diplome Tomaševića i Brnabićke jer te mi osobe ne zrače pretjeranom inteligencijom osim što su obje nekakvi feministički aktivisti.
Da li je moguće da daljnje obrazovanje takvih osoba financiraju nekakve feminističke međunarodne udruge prema pokazanim aktivizmu npr. i sl.