SDPovac je napisao/la:
Što se tiče Ostojićevog prijedloga izmjene Zakona o umjetnoj oplodnji, slažem se s njime. Naime, na umjetnu oplodnju ne odlučuju se samo Katolici, već i pripadnici drugih vjera, kao i ateisti. Dosadašnji zakon je bio diskriminirajući prema ljudima koji ne dijele stajališta Katoličke crkve glede zamrzavanja embrija, pošto ti parovi imaju drugačije stajalište oko trenutka započimanja života. Sada će se omogućiti izbor- tko želi, moći će zamrznuti embrije, a oni parovi koji to ne žele, neće.
Meni je jasno da se svi neće složiti s ovim zakonom, no SDP smatra da je ovakav zakon pravedniji. Kada Hrast dođe na vlast, promijenit će sigurno i ovaj zakon, kao i zakon o pobačaju, no tako dugo dok ova opcija ima vlast, vrijediti će zakoni za koje oni smatraju da su dobri.
Naravno da se slažeš, onda nama katolicima koji vjerujemo da život postaje začećem, je dopušteno da vas nazivamo ubojicama, jeli tako ubojico??
To što se na umjetnu oplodnju ne odlučuju samo katolici ne znači da život ne počinje začećem i da niste ubojice, svejedno tko se odlučivao za njega.
Ti kao ateist možeš reči da je trava plava, a katolik može reči da je zelena, to ne znči da tvoje pravo na mišeljenje znači da je to što kažeš istina, je li tako ubojico??
Mislim da je i te kako poznato što je to što još nije proplakalo, to što vi ne smatrate djetetom, to je na vašu sramotu, i ja bih vas osobno kaznio zatvorom, zbog olakog shvačanja i poticanja na ubojstva najnemočnijih.
Ovi tvoji postovi mi se gade za čitati, ogavni su i odvratni, ubojico!!!!!
I zato pozivam moderatora da nesklanja moj post, jer kako reče SDP-ovac, imam kao katolik pravo ga smatrati ubojicom, kao što on i njegov ministar smatraju djetetom koje nije proplakalo materijal za mrcvarenje!! Ako nisam u pravu u vezi ovog, Dokažite! čista logika!!
Njemu ako je ateist, ne daje se za pravo, da se prema djetetu u utrobi odnosi na ubilački način, samo zato jer on u to nevjeruje, a što ako nije u pravu. A zna i sam da nije. Jer da ne rade takve ogavne stvari, dobili bi dijete, ako nije dijete što onda "sklanjaju" i ubijaju!! Zanimljivo!!I vrlo jednostavno!!