Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Ned sij 19, 2025 03:22

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 11 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Pon lis 12, 2020 16:56 

Admine jel mogu ja slobodno pisati na ovom forumu bez da mi se svaki post cenzurira ko da sam terorista.
Da li vi ostali sudionici ovoga foruma vidite tu nekakve nepravilnosti u radu admina ili je takav način ok.
Mislim slobodno pišite svoje mišljenje.
Ja sam se bio zauzeo i za forumaš Fazliju jer mi se činila malo pretjerana reakcija prema njemu.
Mislim radi se ipak se radi o ljudima.
Ako koga sablažnjava moje pisanje na forumu neka slobodno kaže ne želim vam stvarati neugodnosti.

Samo da vam kažem da ni Sveti oci nisu pjevali u horu i bilo velikih razlika i razmimoilaženja među njima.
Stavim vam i primjere ako vas zanima a ako ne ili me baniraju pa se više ne čujemo opet dobro.

Volio bi samo da imamo kensenzus šire forumske grupacije gdje ima više teologa i različitih eksperata i iz drugih oblasti pa da se svi skupa obogatimo jedni od drugih i da vidimo sa većom sigurnošću što je dobro a što ne.

Vrh

PostPostano: Uto lis 13, 2020 13:39 
Administrator

Možeš pisati u skladu sa temom. Svako trolanje po drugim temama i skretanje na svađu sa moderatorom ili forumašima se odmah briše, tu nema tolerancije.
Jednako tako skretanje na neke druge rasprave (kontracepcija, itd. (kao šti si već upozoren)) po temama gdje uopće ne pripadaju umjesto da se raspravlja tamo gdje je i započela rasprava će se prebacivati ili pak brisati.
Molim te da ne zadaješ stalnog posla moderatoru.

Vrh

PostPostano: Pon stu 02, 2020 21:35 

Možeš pisati u skladu sa temom. Svako trolanje po drugim temama i skretanje na svađu sa moderatorom ili forumašima se odmah briše, tu nema tolerancije.
Jednako tako skretanje na neke druge rasprave (kontracepcija, itd. (kao šti si već upozoren)) po temama gdje uopće ne pripadaju umjesto da se raspravlja tamo gdje je i započela rasprava će se prebacivati ili pak brisati.
Molim te da ne zadaješ stalnog posla moderatoru.

Možeš li mi objasniti gdje je bilo trolanja na temi o hagioterapiju a što se tiče mog zadnjeg posta?

Vrh

PostPostano: Sri stu 04, 2020 11:30 
Administrator

Ne možeš određivati drugima što smiju pisati, to je posao isključivo za moderatora foruma.
A za uvlačenje u raspravu s moderatorom si već upozoren, nemam vremena stalno to prebacivati sa tema i molim te da to više ne radiš.

Vrh

PostPostano: Sri pro 11, 2024 00:42 

Kopitar, ja te ovdje razumijem da tražiš slobodu i da pišeš nesmetano po tebi i osjećaš se zakinutim i da ti se nešto uskraćuje, trebaš prihvatiti da i ovdje postoje neka pravila ponašanja koja se tebi ne sviđaju na žalost, moderatorova je uloga i on je taj koji na neki način kreira a preuzeo je ulogu te ima i odgovornost. gdje bi nas odvelo kad bi svi mogli raditi što god hoćemo i doma se teško uskladiti sa ukućanima pa makar bio i pater familias trebaš poštivati i osobnost i karakter malog djeteta. oprosti, ne želim dozirati htio bi ti samo olakšati i nikako ne zakinuti tvoju slobodu.

Vrh

PostPostano: Sri pro 11, 2024 09:13 

Kopitar, mora postojati modriranje koje će držati raspravu unutar okvira, inače bi sve skupa vrlo brzo postalo besmisleno. Ovo je bez premca najslobodniji forum na kojem sam pisao, moderatorska uplitanja su zaista minimalna (a osjetio sam ih unatoč kratkom stažu, ali sva opravdano). Treba prespavati pa hladne glave procjeniti je li intervencija bila ok ili nije. Meni se osobno sviđa što donosiš u rasrpavu drugačiji kut gledanja, to je uvijek dobro.

Vrh

PostPostano: Pon pro 30, 2024 09:58 

Kopitar, mora postojati modriranje koje će držati raspravu unutar okvira, inače bi sve skupa vrlo brzo postalo besmisleno. Ovo je bez premca najslobodniji forum na kojem sam pisao, moderatorska uplitanja su zaista minimalna (a osjetio sam ih unatoč kratkom stažu, ali sva opravdano). Treba prespavati pa hladne glave procjeniti je li intervencija bila ok ili nije. Meni se osobno sviđa što donosiš u rasrpavu drugačiji kut gledanja, to je uvijek dobro.

Moje pitanje je bilo zbog čega sam dobio ban u svezi moga zadnjeg odgovora na temi o hagioterapiji:

"Možeš li mi objasniti gdje je bilo trolanja na temi o hagioterapiju a što se tiče mog zadnjeg posta?" ( pitanje postavljeno admininu)

Prijavi post
Vrh Profil Šalji privatnu poruku Citiraj

Giovi
Naslov: Re: Kritički osvrt na rad admina.PostPostano: Sri stu 04, 2020 11:30
Administrator

Ne možeš određivati drugima što smiju pisati, to je posao isključivo za moderatora foruma.
A za uvlačenje u raspravu s moderatorom si već upozoren, nemam vremena stalno to prebacivati sa tema i molim te da to više ne radiš.

Kako sam razumio ja sam dobio ban jer sam na temi o hagioterapiji navodno određivao što smiju pisati.
Zato da bi mogao komentirati trebaš pročitati na toj temi da li je toga bilo.

Vrh

PostPostano: Pon pro 30, 2024 11:56 

Moje pitanje je bilo zbog čega sam dobio ban u svezi moga zadnjeg odgovora na temi o hagioterapiji:

"Možeš li mi objasniti gdje je bilo trolanja na temi o hagioterapiju a što se tiče mog zadnjeg posta?" ( pitanje postavljeno admininu)

Prijavi post
Vrh Profil Šalji privatnu poruku Citiraj

Giovi
Naslov: Re: Kritički osvrt na rad admina.PostPostano: Sri stu 04, 2020 11:30
Administrator

Kako sam razumio ja sam dobio ban jer sam na temi o hagioterapiji navodno određivao što smiju pisati.
Zato da bi mogao komentirati trebaš pročitati na toj temi da li je toga bilo.

Ovo cjepidlačenje oko događaja koji je bio prije ČETIRI godine je odraz krajnje neskromne naravi kojoj nije stalo do poštene i korisne rasprave već do gunđanja i širenja paranoje protiv admina koji iznimno dobro radi svoj posao i omogućava nam svima raspravu.
To nema smisla, a ako ti se ne sviđa mogao si odavno otvoriti svoj forum i glumiti najpoštenijeg admina, ali budući ti je to preteško tebi je lakše gnjaviti druge i cjepidlačenjima stavljati sebe u centar pažnje. Nitko te ne prisiljava pisati na forumu gdje ti admin nije po volji.

Vrh

PostPostano: Pon pro 30, 2024 16:20 

Očito je dovoljno spomenuti bezazleno, samo komparacije radi pravoslavni post pa da promptno odletim u off topic, trolanje, kako li već zove. :oo

Vrh

PostPostano: Uto pro 31, 2024 17:09 
Administrator

Nisi spomenula ili možda nisi primjetila da si pisala na podforumu "Odgovori" na kojem postoje posebna pravila i gdje takvi postovi nipošto ne spadaju.

Vrh

PostPostano: Čet sij 02, 2025 16:54 

Ne, izvini, nisam znala za posebna pravila.
Pisalo se o postu, pa sam se osvrnula.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 11 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata