Kopitar, mora postojati modriranje koje će držati raspravu unutar okvira, inače bi sve skupa vrlo brzo postalo besmisleno. Ovo je bez premca najslobodniji forum na kojem sam pisao, moderatorska uplitanja su zaista minimalna (a osjetio sam ih unatoč kratkom stažu, ali sva opravdano). Treba prespavati pa hladne glave procjeniti je li intervencija bila ok ili nije. Meni se osobno sviđa što donosiš u rasrpavu drugačiji kut gledanja, to je uvijek dobro.
Moje pitanje je bilo zbog čega sam dobio ban u svezi moga zadnjeg odgovora na temi o hagioterapiji:
"Možeš li mi objasniti gdje je bilo trolanja na temi o hagioterapiju a što se tiče mog zadnjeg posta?" ( pitanje postavljeno admininu)
Prijavi post
Vrh Profil Šalji privatnu poruku Citiraj
Giovi
Naslov: Re: Kritički osvrt na rad admina.PostPostano: Sri stu 04, 2020 11:30
Administrator
Ne možeš određivati drugima što smiju pisati, to je posao isključivo za moderatora foruma.
A za uvlačenje u raspravu s moderatorom si već upozoren, nemam vremena stalno to prebacivati sa tema i molim te da to više ne radiš.
Kako sam razumio ja sam dobio ban jer sam na temi o hagioterapiji navodno određivao što smiju pisati.
Zato da bi mogao komentirati trebaš pročitati na toj temi da li je toga bilo.