Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri tra 23, 2025 18:15

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 31 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Pon vel 05, 2024 18:43 

Ovim pokazuješ koliko si licemjeran i kratkovidan. Naumio si ovdje omogućiti misionarenje šizmaticima pa nije ni čudo što se slažeš s Kopitarem koji to isto želi. Što je s ovim muškarcima danas nije ostalo niti v od viteštva u njima samo kmeče, žale se i napadaju onoga tko im čini dobro (u ovom slučaju admin).

Svi smo mi registracijom prihvatili pravila foruma i meni nije problem uskladiti svoje pisanje s pravilima. Ako nekada budem nepravedno sankcionirana radije neću pisati nego nedostojno kmečati kako ti to sada radiš. Čovječe pa nabrajao si forume koje si sahranio i jesi li se zapitao da li si se sam mijenjao ili neprestano tupio o Međugorju, protiv biskupa i u ovom stilu da se buniš protiv pravila.?
Ljenčinama je lakše napadati ljude koji se trude i omogućavaju rad foruma nego da sami ulože svoje vrijeme pa otvore svoj forum i probaju biti najpošteniji, najbolji, ... Neće to ljenčine nikada napraviti jer kada bi to napravili odmah bi vidjeli kako nemaju zapravo ništa ni ponuditi, a apsolutna sloboda jednostavno ne postoji.

Dok si ti ovo pisala i ja sam u isto vrijeme pisao odgovor na Giovanijev upis ...ne vidjevši šta si ti napisala
Kao što sam pretpostavljao da mu je netko bacio bubu u uho/ prijavu protiv mene i naveo u tom upisu-stoji odmah iza tvoga ( i mislio sam ako je to u pitanju da si ti prva na listi sumnjivih!)...upravo si ovim upisom samo potvrdila moje sumnje da si ti izvršila pritisak na Giovija

Tvrdiš gore boldano da je moj naum bio da je omogućim šizmaticima ( pravoslavcima) misionarenje???
Kako si tako kratkovidna i paranoična???...kakvo misionarenje...otvorio sam temu da netko od njih kaže /pojasni šta PC kaže o tome ili šta oni sami misle o tome/ili kako tumače nauk njihove crkve o tome!
JE LI TI TO MOŽEŠ POJMITI I SHVATITI?
Ti stvarno u svemu vidiš paranoju, naum da se ruši KC isl?? ...šire hereze, šizme...nisi daleko od Frana 26

Tko sam ja , toliko poznat valjda i utjecajan u RH i na katol. forumima :oo da svojim pisanjem i otvaranjem te teme valjda rušim nauk KC?? :lol:
Zapitaj se malo u kojem to smjeru idu tvoje misli/mozak i šta se s tobom događa?

Drugo, nisam ja svojim pisanjem o međugorju zatvorio te forume???opet mi daješ nerealnu snagu i veličinu??? :oo
Za međugorska ukazanja ....za njih je pisalo na desetine foruumaša...ne samo ja!...da li su zatvoreni baš zbog te teme nije sigurno...ja sam samo iznio svoju pretpostavku da jesu...jer su se zatvarali neposredno poslije velikih polemika oko međugorja... ako su se zbilja zatvarali zbog te teme,onda sigurno ja nisam krivac za to!

Vrh

PostPostano: Pon vel 05, 2024 19:49 

Hrki nije uopće intelektualno izazovno s tobom raspravljati ti samo sebično trubiš svoje paranoje. Jedino konstantno izbjegavaš odgovoriti zašto samo pridonosiš rušenju mnogobrojnih foruma gdje si pisao, a nikada nisi sam otvorio vlastiti pa tamo izigravao super admina. Ti bi banirao sve one koji ne bi pisali samo pozitivno o Međugorju. :DD

Vrh

PostPostano: Pon vel 05, 2024 22:12 

Hrki pa i ti ne znaš što odgovoriti na moje pošteno pitanje zašto se okrećeš destrukciji foruma umjesto da pokušaš sam administrirati i konačno vidiš koliko vrijediš?

Vrh

PostPostano: Uto vel 06, 2024 08:04 

Hrki pa i ti ne znaš što odgovoriti na moje pošteno pitanje zašto se okrećeš destrukciji foruma umjesto da pokušaš sam administrirati i konačno vidiš koliko vrijediš?

Čime ja destruiram forum?
Po tebi sam zato što sam prekjučer prigovorio adminu zašto je naprasno i neutemeljeno zatvorio temu ?
A pokazalo se da si mu vjerojatno baš ti ubacila bubu u uho tezom da je misionarim u korist parvoslavaca i izvršila pritisak na Giovija da zatvori tu temu!

Je li ti hočeš reći da admin ne može pogriješiti, da je nepogrešiv (sveta krava) i da se istome nikada ne može dati nikakav prigovor?
Pogledaj dobro tu zatvorenu temu (možete i svi ostali forumaši) pa mi reci po čemu zaključuješ da mi je naum bio da dam podlogu šizmaticima za misionarenje ( tako si baš tako rekla u jednom upisu još prije nego li se ta tema zatvorila...i direktno vršila pritisak na admina)

Svatko vrlo lako može popratiti moje pisanje u vezi pravoslavaca , SPC-a, porfirija Perića i lako zaključiti šta mislim o velikosrpstvu i svetosavlju koje pretežito vlada u SPC i srbijanskoj politici !...trebam li ti stavljati i linkove u vezi toga??...pogledaj samo temu o porfiriju Periću na kojemu sam najviše pisao od svih forumaša i napadao velikosrpstvo porfirija perića i sličnih
i onda ti pišeš na forumu i radiš pritisak na admina da je misionarim u korist SPC / šizmatika???
evo i na temi Međugorje opet zločesto podmećeš i tvrdiš da ja " optiram za SPC..." ???https://www.katolicki.info/forum/viewtopic.php?f=3&t=2437&start=450

Vidiš o kojim nesuvislim paranojama se tu radi...jesi ti svjesna svoje zločestoće??

Vrh

PostPostano: Uto vel 06, 2024 14:22 

Hrki i dalje izbjegavaš odgovoriti na krucijalno pitanje: Zašto ne otvoriš svoj forum i pokušaš sam administrirati i konačno vidiš koliko vrijediš?
Uništiti ćeš i ovaj pa ćeš biti sretan u svom sebičnom srcu ispravljajući krive Drine.

Vrh

PostPostano: Sri vel 14, 2024 16:04 

Majkićka je napisao/la:
Hrki i dalje izbjegavaš odgovoriti na krucijalno pitanje: Zašto ne otvoriš svoj forum i pokušaš sam administrirati i konačno vidiš koliko vrijediš?

Samo utvrđujem da Hrki do Pepelnice 2024. godine nije odgovorio na ovo jednostavno, ali krucijalno pitanje. Kada će ne zna se.

Vrh

PostPostano: Sri vel 14, 2024 19:32 

Samo utvrđujem da Hrki do Pepelnice 2024. godine nije odgovorio na ovo jednostavno, ali krucijalno pitanje. Kada će ne zna se.

Pa nek otvori, ja sam recimo osnovao fb grupu i prilično je.dobra.

Vrh

PostPostano: Sri vel 14, 2024 20:06 

To vrlo vjerojatno nije objektivna istina jer stalno visiš na ovom forumu kojeg prezireš. No svi gnjavatori i nasilnici misle da su super pa subjektivni osjećaj može biti daleko od istine.

Vrh

PostPostano: Sri vel 14, 2024 20:41 

To vrlo vjerojatno nije objektivna istina jer stalno visiš na ovom forumu kojeg prezireš. No svi gnjavatori i nasilnici misle da su super pa subjektivni osjećaj može biti daleko od istine.

Pa ne znam kako da ti dokažem ako ne vjeruješ (::
Stavi me na ignor listu ako sam gnjavator i nasilnik (::

Vrh

PostPostano: Sri vel 14, 2024 21:22 

Pa ne znam kako da ti dokažem ako ne vjeruješ (::
Stavi me na ignor listu ako sam gnjavator i nasilnik (::

Nemam potrebe za glupošću i trolanjem pa se neću ponašati tako kako predlažeš. Ti sam sebe najbolje demantiraš, ali i priznaješ šizofrenu situaciju u kojoj jesi. Komično i šizofreno je tvrditi kako imaš uspješnu grupu u kojoj ti je super, a neprestano biti tamo gdje ti nije super. Tko se pametan tako ponaša pa da se može povjerovati u nekakvu uspješnost?

Vrh

PostPostano: Sri vel 14, 2024 21:46 

Nemam potrebe za glupošću i trolanjem pa se neću ponašati tako kako predlažeš. Ti sam sebe najbolje demantiraš, ali i priznaješ šizofrenu situaciju u kojoj jesi. Komično i šizofreno je tvrditi kako imaš uspješnu grupu u kojoj ti je super, a neprestano biti tamo gdje ti nije super. Tko se pametan tako ponaša pa da se može povjerovati u nekakvu uspješnost?

Slažem se, dobro si to dijagnosticirala (::

Samo nije mi jasno kako neko tako uzoran može gubiti vrijeme ovdje i to u vrijeme posta...

Vrh

PostPostano: Čet vel 15, 2024 06:09 

Slažem se, dobro si to dijagnosticirala (::

Samo nije mi jasno kako neko tako uzoran može gubiti vrijeme ovdje i to u vrijeme posta...

Ja nisam dvolična i sebična kao vi koji govorite da je ovo mjesto loše, puno cenzure, napadate poštenog Admina ali neprestano se vraćate i ubiti ne znate što bi sa svojim ispraznim životima.
Slobodna sam s svojim vremenom raditi što želim, ali nisam nepoštena i jadna pa da se tako šizofreno ponašam.

Vrh

PostPostano: Čet vel 15, 2024 12:10 

Neku općenitu ili katoličku?

Vrh

PostPostano: Čet vel 15, 2024 19:15 

Neku općenitu ili katoličku?

Kršćansku (:

Vrh

PostPostano: Čet vel 15, 2024 23:13 

Ima li to veze s onim forumom gdje me zovu a meni ne paše jer svašta pišu o Kristu? Ti si tamo.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 31 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata