Ovim pokazuješ koliko si licemjeran i kratkovidan. Naumio si ovdje omogućiti misionarenje šizmaticima pa nije ni čudo što se slažeš s Kopitarem koji to isto želi. Što je s ovim muškarcima danas nije ostalo niti v od viteštva u njima samo kmeče, žale se i napadaju onoga tko im čini dobro (u ovom slučaju admin).
Svi smo mi registracijom prihvatili pravila foruma i meni nije problem uskladiti svoje pisanje s pravilima. Ako nekada budem nepravedno sankcionirana radije neću pisati nego nedostojno kmečati kako ti to sada radiš. Čovječe pa nabrajao si forume koje si sahranio i jesi li se zapitao da li si se sam mijenjao ili neprestano tupio o Međugorju, protiv biskupa i u ovom stilu da se buniš protiv pravila.?
Ljenčinama je lakše napadati ljude koji se trude i omogućavaju rad foruma nego da sami ulože svoje vrijeme pa otvore svoj forum i probaju biti najpošteniji, najbolji, ... Neće to ljenčine nikada napraviti jer kada bi to napravili odmah bi vidjeli kako nemaju zapravo ništa ni ponuditi, a apsolutna sloboda jednostavno ne postoji.
Dok si ti ovo pisala i ja sam u isto vrijeme pisao odgovor na Giovanijev upis ...ne vidjevši šta si ti napisala
Kao što sam pretpostavljao da mu je netko bacio bubu u uho/ prijavu protiv mene i naveo u tom upisu-stoji odmah iza tvoga ( i mislio sam ako je to u pitanju da si ti prva na listi sumnjivih!)...upravo si ovim upisom samo potvrdila moje sumnje da si ti izvršila pritisak na Giovija
Tvrdiš gore boldano da je moj naum bio da je omogućim šizmaticima ( pravoslavcima) misionarenje???
Kako si tako kratkovidna i paranoična???...kakvo misionarenje...otvorio sam temu da netko od njih kaže /pojasni šta PC kaže o tome ili šta oni sami misle o tome/ili kako tumače nauk njihove crkve o tome!
JE LI TI TO MOŽEŠ POJMITI I SHVATITI?
Ti stvarno u svemu vidiš paranoju, naum da se ruši KC isl?? ...šire hereze, šizme...nisi daleko od Frana 26
Tko sam ja , toliko poznat valjda i utjecajan u RH i na katol. forumima

da svojim pisanjem i otvaranjem te teme valjda rušim nauk KC??
Zapitaj se malo u kojem to smjeru idu tvoje misli/mozak i šta se s tobom događa?
Drugo, nisam ja svojim pisanjem o međugorju zatvorio te forume???opet mi daješ nerealnu snagu i veličinu???
Za međugorska ukazanja ....za njih je pisalo na desetine foruumaša...ne samo ja!...da li su zatvoreni baš zbog te teme nije sigurno...ja sam samo iznio svoju pretpostavku da jesu...jer su se zatvarali neposredno poslije velikih polemika oko međugorja... ako su se zbilja zatvarali zbog te teme,onda sigurno ja nisam krivac za to!