Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Čet srp 10, 2025 12:37

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 266 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Čet ruj 19, 2024 14:59 

jesi nedavno otvorila neku temu u vezi vjernika muževa, muških?
Pitala se gdje su naši vrli muževi...evo pojavio se jedan...dr. V.Grebenar
https://muzevnibudite.com/intervju-vlad ... ih-puteva/

i ne valja ti ..ni on?? :shock:

Zašto to nije onda na toj temi nego ovdje?

Vrh

PostPostano: Pet ruj 20, 2024 14:21 

pa što se NATO /USA/ GB više mješaju u rat veća je vjeroj.da će izbiti nuklearni rat!
to ti cijelo vrijeme ja tvrdim...i ne želim to...ti očito želiš

mir u evropi neće spasiti dalokometne rakete koje ukrajina traži...baš naprotiv
sunce ti kalajisano...možeš li ti to dokučiti??
samo mantraš o nepromjenivosti granica,a ne vidiš šta se sprema

Nije katolički koristiti taj izraz sunce ti kalajisano jer je to blaža varijanta psovke koja psuje sunce. Time poručuješ kako si možda odrastao uz psovke pa koristiš blaže varijante jer te naljutio onaj kome upućuješ te riječi, a potiho se sramiš i znaš kako je neprimjereno. Ja tebi neću poručiti nešto u stilu poplava te odnijela jer na što bi to ličilo? Ipak to je manji problem od činjenice da u svojoj zaslijepljenosti s ruskom i srpskom propagandom i ti i Grebenar ne vidite kako je upotreba nuklearnog oružja vjerojatnija na Bliskom istoku u sukobu koji sada tamo bjesni nego u Ukrajini. No, vi slijepci se uprli pomagati Putinu i kao vidoviti ste i znate što pričate. Pa to je zapravo jadno i žaljenja vrijedno.

Vrh

PostPostano: Pet ruj 20, 2024 15:23 

... i ti i Grebenar...

Pardon! dr. sc. Vladimir Grebenar, bacc. theol. Prema tome, molim lijepo. :)

Vrh

PostPostano: Pon ruj 23, 2024 11:28 

PR, MPM, GL, VEM, EM, PU, MZ, HRM, DR SC,, hm, sigurno sam nešto izostavila...Ah, da BACC...

Vrh

PostPostano: Pon ruj 23, 2024 13:49 

https://www.youtube.com/watch?v=6rNu5fzBU2c

PODCAST MREŽNICA - Domazet: Nakon Ukrajine žele gurnuti Europu u rat protiv Rusije

prije pet dana d.domazet bio na podcastu RM
Objasnio je mnoge stvari za trenutni rat, opasnosti za europu u bliskoj budućnost itd...spominje i Ilirik -naše krajeve iz prošlosti
Definitivno ulazimo u jako opasnu fazu...poslušajte pa zaključite sami

Vrh

PostPostano: Pon ruj 23, 2024 14:11 

Ma tko to gleda/ sluša?

Vrh

PostPostano: Pon ruj 23, 2024 14:17 

Ma tko to gleda/ sluša?

U SAMO 5 DANA POGLEDALO ČAK 203 000 LJUDI!
To je tebi NITKO??...ti ne kužiš nimalo ovu materiju I NE SLUŠAŠ pa bi trebala biti etalon za slušanje?
radije poslušaj pa vidi šta nam se sprema, nego što zavlačiš glavu u pijesak kao noj

Vrh

PostPostano: Pon ruj 23, 2024 14:38 

Imam susjeda ateista gay aktivista koji to neprestano šalje. Ali ja ne otvaram. Jednom davno čitala sam Lošu starijeg u HS, vidjela, kako mi kažemo "koja je ura" i ne bih više.
Žao mi je što je lako ljude zaluditi, ti što su to gledali, vjerovatno su isti koji su na r- Mariji napadali Markotićku i sam radio koji ju je ugostio. Ponekad me strah, koja je to agresiva.

Vrh

PostPostano: Čet ruj 26, 2024 11:24 

Imam susjeda ateista gay aktivista koji to neprestano šalje. Ali ja ne otvaram. Jednom davno čitala sam Lošu starijeg u HS, vidjela, kako mi kažemo "koja je ura" i ne bih više.
Žao mi je što je lako ljude zaluditi, ti što su to gledali, vjerovatno su isti koji su na r- Mariji napadali Markotićku i sam radio koji ju je ugostio. Ponekad me strah, koja je to agresiva.

veća je agresiva bila sa strane cijepljenih kontra necijepljenih
takvi i država su već bili krenuli da takve ljude izbace iz normalnog društvenog života...nisi mogao ući u državna tijela uprave, u katastarr, gruntovnicu bez potvrde o cijepljenju isl....spremala se totalna diktatura i zatvaranje prema necijepljenima...srećom gamad je odustala jer je vidjela da ipak neće lako proći!
Koja je to agresija bila na slobode i prava čovjeka, nacija i cijelog čovječanstva!

Vrh

PostPostano: Čet ruj 26, 2024 11:31 

Ja to vidim kao nastojanje za zaštititi ljude, mjere koje se poduzimaju kod epidemije/ pandemije. Osobno nisam ništa doživjela kao agresiju. Kad majstori na you tubeu ljudima napune glavu, ne mogu normalno rezonirati. Ima i ovdje "boraca" koji su namjerno provocirali, ulazili bez maski sa stisnutom dignutom pesti (vidjela na svoje oči).

Vrh

PostPostano: Čet ruj 26, 2024 11:34 

tu nema Boga nema pravde...
iam li Boga kod sorošovaca i izopačenog Gatesa?

Vrh

PostPostano: Čet ruj 26, 2024 20:20 

Ista stvar kod Putinovaca.

Vrh

PostPostano: Pet ruj 27, 2024 14:25 

Citiraš riblju čorbu :??
Ali zvati nekog, koga nikad nisi upoznao izopačenim, nikako ne može biti odlika katolika.
Ah, so, sve ti znaš o njemu, rekao ti you tube.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Bill_Gates
I Mariju Antonjetu upućeni ne vole jer je rekla "ako nemaju za kruh, neka jedu kolače".
Što nikad nije rekla.

Vrh

PostPostano: Čet lis 03, 2024 14:35 

https://www.youtube.com/watch?v=hi2XgGtBl4E

evo nešto od dr. Grebenara...dotiče se i ove teme
objašnjava o ulozi naših političara u vezi rata u Ukrajini, o sorošu,makronu, plenkovićevoj ambiciji i slanju naših 6 časnika u ukrajinu,i gdje to vodi...sotona , duh antikrista želi rat i da što više ljudi strada, da se EU uvuče u rat i da rakete lete iznad EU, pa i naše zemlje...negdje iza 1h 08 min
o antikristovskoj politici francuske i okultne oligarhije europe koja se najviše pokazala na blesfemijama na otvaranju i zatvaranju OI u Parizu...

Vrh

PostPostano: Čet lis 03, 2024 15:04 

Uvijek se pitam, tko nadahnjuje te što sve znaju...

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 266 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata