Ako ti ne vidiš kontradikciju između onoga što pišeš i realnosti ja ti ne mogu pomoći.
Sam si napisao kako je nemoguće da Kanda ili neka zemlja primi Ruske trupe, a ignoriraš da je Finska ušla u NATO i on se tako približio više Rusiji. Što mogu Rusi po tom pitanju? Ništa Finskoj, ali će se pokušavati iživljavati na Ukraini. Sam se sramote jer se "moćna" crnomorska ruska flota sakriva pred ukrainskim čamcima.
Svako opravdavanje ruske agresivne politike je glupo i ako se oko toga ne slažeš onda nema smisla raspravljati jer se sve svodi na teorije zavjere, a ne realnost.
ja ti kažem da usa ne bi dopustila nikada da ruski, kineski ili bili čiji vojni savez dođe ni blizu amerike, a kamoli do nejnih granica!!
nemoj izvrdavati i iskrivljivati, shvaćaš vrlo dobro šta želim reći
ako USA nikome nebi to dopustila odakle im pravo da svim silama (uz britance poglavito), to rade na europskom tlu i žele da preko ukrajine dođu DO ČIATAVE ZAPADNE GRANICE RUSIJE !!
To rusija naravno ne može dopustiti
a zbog rata će stradati najviše Ukrajina sama...i posredno evropa...treba li ti i to elaborirat?.. ako ti do sada već nije jasno, šta će ostati od razrušene ukrajine!i tko će na kraju uzeti ju i izrabljivati