Mozo je napisao/la:
Nadajmo se da Kiril neće i da neće morati blagosloviti i Putin ispaliti Sotonu 2 - najjače nuklearno oružje koje čovječanstvo posjeduje.
Ako Kiril tako kritizira Zapad do mjere da Putinu odobrava trupe, možda ipak nešto na Zapadu nije u redu.
Možda se ipak treba dubinski preispitati.
Možda treba tržišta ipak usporiti i okrenuti se više vjeri i molitvi i prepustiti "povrat investicije" Božjoj volji.
A za ideologije - Bože moj uvjek postoji fleksibilnost dogovora. Svi smo mi open minded, fleksibilni i otvoreni za različite opcije.
Ja zato predlažem: napravimo crkvu, fakultet, željeznicu, školu, vrtić, bolnicu ... itd gdje praktički nema ničega i nikoga i gdje se ekonimski uopće to ne isplati.
I Dobri Bog će dati dobre ljude i "povrat invedticije".
Za 1 dan, 50 godina, 100, 200, 1000,... kako god je po Božjoj volji.
Čovjek mora prvo odraditi svoj dio posla, pa će Bog "odraditi svoj dio".
Obrnuto nikako ne može.
Zašto bi se trebala preispitivati jer tamo neki šizmatik i heretik kritizira nekoga. Bogu sigurno nije drago ponašanje takvih šizmatika i heretika pa ih ja neću slijediti. Sve što si napisao je jadna srbijanska propaganda koju pišu tabloidi u Srbiji, a kojom se želi opravdati sotonsko Putinovo i Kirilovo ponašanje. Jedino je onaj ekonomski dio smiješni dodatak za koji još nisam čula. To podsjeća na kuhinju onog smiješnog Gorana Šarića koji se priključio srbijanskoj propagandi pa po njihovim televizijama priča gluposti i huška srpsku javnost na Hrvate.