Pogledao sam ovaj odličan intervju sa profesorom J.Saksom
Podcast je naš, hrvatski,tko prati A.Kkekić zna da je ovaj podcast više demokršćanski, desni, a ne liberalno-lijevi!
Naglašavam samo da netko ne kaže to je srpska ili ljevičarska, ili liberalna -antikršćanska propaganda!
Uglavnom preporučujem svima da pogledate šta kaže obrazovani i upućeni profesor...budite uvjereni da je upućen više od svih nas na forumu...ako ništa ,rođen je ,školvan je i živi u americi...nije rus isl.
Pogledajte ako niste do sada šta ja pišem zadnjih 9 mjeseci, pa slobodno usporedite šta sam ja govorio i šta je on rekao!
Profesor sa Harvarda, Columbije iznosi skroz iste stavove kao i ja!
Da se želim našaliti ili hvaliti rekao bih da je čovjek čitao moje postove i prepisao ih od mene
Naravno, nisam ni ja ništa prepisao od njega jer je ovo on nedavno rekao...osim toga nisam ga ni pratio do jučer
Nadam se da je ovime profa svima otvorio oči tko stoji iza rata , kome produžavanje rata ide najviše u korist, a kome najmanje koristi
Nadam se da ćete vjerovati tako jednom iskusnom ekonomist,političkom analitičaru, dugogodišnjem profesoru i državlajnu SAD-a!
Nije on laik, neupućena osoba ili rusofil!
najlakše je ljudima koji znaju nešto više lijepiti etikete...hoćete li i ovom pametnom i iskusnom čovjeku lijepiti etikete da je neznalica i rusofil??
https://www-jeffsachs-org.translate.goo ... _tr_pto=scOk je ovo što priča profa...