+!
@
kopitar i
ostali 'forumaši' (osobito
suborci)
Odmalena sam bio sklon Mudrosti više nego znanju, ali ne kako bih dijelio savjete kao nekakav 'pametnjaković'.
No, svakako bi čovjek trebao tražiti 'Lice Božje' kako bi mogao dobivati Rješenja i odgovore za svoja pitanja.
Naši 'šalabahteri' mogu biti ponekad i korisni, tj. u Duhu,
pa tako i moji tekstovi mogu biti ponekad dobri, jer i "ćorava koka pogodi zrno".
Nemam monopol na Mudrost, nego Ljubav dijeli Darove,
a i ja sam primio sv. Potvrdu, te nije čudno, ako nekad napišem u skladu s Naukom Crkve, tj. u Duhu.
Jedino na ovom forumu mi je teško pisati i jedino ovdje se upuštam u osobna objašnjavanja,
jer smatram, da se nalazim u zajednici=Crkvi, gdje trebamo poput obiteljskog odnosa
težiti 'sinhroniziranosti',
kako bi lakše na mukotrpnom borbenom hodoćašću izbjegli opasne zamke.
Na ovom forumu uspoređujemo svoje 'šalabahtere' zbog nekog razloga,
a to je:
imati jasan stav zbog donošenja odluka u konkretnim bitkama.
Iv 18,23
Odgovori mu Isus: "Ako sam krivo rekao, dokaži da je krivo! Ako li pravo, zašto Me udaraš?"Moje 'šamaranje' ili 'artiljerija' po nečijim tekstovima ili stavovima nije upereno na vrijeđanju osobe,
jer bih onda vrijeđao i Stvoritelja.
Na raznim temama mogu piskarati, ali sam usredotečen najviše na izlazak iz 'faraonskog sustava',
te zbog toga želim najviše i najradije pisati na temi
viewtopic.php?f=3&t=1422&start=105,
gdje sam veoma grub prema 'administratorovom' pisanju, koji se jedini upustio u raspru.
Dotična tema se tiče
svih problematika mogućih ministarstava, tj. potpune crkvene socijalne nauke.
I 'šamaranje' je podnio stoički.
Jasno je meni odavno, da ljudi ne razumiju smisao mojih tekstova i ne frustrira me više,
što moji
suborci (
ljudi dobre volje) ne shvaćaju srž poruke.
Suborci ('orlovi') i dalje misle kako su 'pilići' neke 'kvočke grahorke', te i dalje čeprkaju po 'gnojištu' kao nužnost svog življenja.
Iv 2,15
I načini bič od užeta te ih sve istjera iz Hrama zajedno s ovcama i volovima.
Mjenjačima rasu novac i stolove isprevrta, a prodavačima golubova reče:
"Nosite to odavde i ne činite od kuće Oca Mojega kuću trgovačku."Vjerujem, da Učitelj nije divljao i bjesnio kako to prikazuju umjetnici na svojim slikama,
ali svakako želi istjerati iz naših duša 'ljudsko=sotonsko razmišljanje' i u to duboko vjerujem.
Učitelj=Zaručnik ima Vlast i Autoritet, ali
'ja' trebam slobodna i iskrena srca donijeti odluku i izabrati Zaručnika, a ne 'Barabu'.