@buildthewall:
Jeste li tako slabi i nesigurni da navodite samo dio moje recenice, a ne cijelu misao, da bi dali na jacini vasem "odgovoru"

)? Sto se tice ovog lupetanja oko postajanja homoseksualcem zbog "vojske i zatvora", to vise nije vrijedno ni osvrta. Sta o milionima homoseksualaca koji nisu vidjeli ni vojske ni zatvora?
Jesam li ja rekao iskljucivo? Dakle pricam s osobom koja ne zna protumacit jednostavnu recenicu, citiram;
"Muskarac moze postat homoseksualac zbog raznih vanjskih utjecaja npr. zbog dugotrajne izlozenosti osobama istog spola (vojska, crkva, zatvor etc.), zatim zbog odnosa s ocinskom figurom itd.."
Je li ova recenica iskljucuje ljude van vojske, crkve, zatvora? Naravno da nije. I onda se pitas;
Jeste li tako slabi i nesigurni da navodite samo dio moje recenice, a ne cijelu misao, da bi dali na jacini vasem "odgovoru"

)?
Nije li ovo ironija?

... Prvo pricas o ljubavi, a nemas definicju ljubavi. Drugo, izjavljujes da je homoseksualnost urodena. Trece pricas mi da papa Franjo odbacuje nesto sto ja pricam. Cetvrto, kakve veze trenutacni homoseksualac ima sa nekim progonom homoseksualaca koji se zbio prije par stoljeca? Sto su, njega proganjali, njegove sukun bake? LOL! Peto, biti bolestan nije sramota, niti je sramota potraziti profesionalnu psiholosku pomoc u teskim zivotnim situacijama, ne znam cemu toliko dramatiziranje. Svaki psihijatar se slaze da je manjak samopostovanja i simptomi koje je on naveo situacija u kojoj je potrebna (profesionalna)pomoc. Peto, najvaznije sto nisam prokomentirao;
I jos imate toliko drskosti da im uputite poruku kako kao dio homoseksualne skupine imaju "10x vecu sansu" da razviju psihicke poremecaje.
Pitam bez imalo ironije; tko su "oni"? Kako znate da ja nisam homoseksualac i da nisam imao takve odnose?
To što je psihologija homoseksualnost maknula sa liste mentalnih poremećaja ne pomaže ljudima koji osjećaju takve sklonosti. Odnosno, dan prije te odluke su smatrani da imaju problem, a dan poslije bi trebalo biti sve OK. Njihov problem se ne može samo tako potisnuti, niti znanost ne negira da je homoseksualnost poremećaj nagona za održanjem vrste.
Odluceno je glasanjem i mijenjanjem definicija. To govori sve o tome...
https://medium.com/invisible-illness/81 ... 5ff96904e9