+! KOMBINACIJE ILITI OPCIJE
Prijatelju, kako čovjek ima slobodnu volju, tako i ja mogu ne željeti 'liječiti se' (izbor). Mogu čak namjerno prepustiti se i 'forumašenju'. Nema čovjeka, koji nije bolestan (od Pape na 'niže').
Moji tekstovi mogu biti pisani zlobom (visokom, niskom, srednjom,...), ali je dobro neke tekstove i više puta pročitati, ako se želi donijeti ispravan sud o njima (tekstovima) i o autoru tih tekstova. 'Ispeci, pa reci!' ili 'Prvo skoči, pa onda reci hop!'
a) Ne tvrdim, da 'djecak' (13) nije napisao onaj tekst na ovom forumu, tj. da netko laže, nego samo sumnjam u to, te od raznih opcija bih naveo: - citirano iz nekog izvora od neke osobe (možda čak ti ili neka osoba potaknuta od tebe) - potrefilo se od neke punoljetne osobe iz raznoraznih razloga.
b) Ne tvrdim, da si ti napisao tekst kao 'KraljicaNeba 56', ali se ne bih čudio i da jesi. Za mene je neobično, da dječak (13) ima ovakav nick.
Ali ostavljam kao mogućnost, da je zaista onaj tekst na ovom forumu napisao dječak (13). Nije poželjno niti za pohvalu, da je 'katolik' naivčina.
STRUČNJAK
Dj 19,15 Zli im duh odvrati: "Isusa poznajem i Pavla znam, ali tko ste vi?"
Postoje razne službe, pa tako i u Crkvi. Na forumu možemo pisati o raznim temama (više glava više zna), pa makar bili amateri za dotičnu temu. 'Katolik' (laik) se prvo može obratiti svom župniku bez obzira kakav ima stav prema ovoj problematici.
Ti si mogao odmah napisati javno na temi kome da se majka obrati ili mu poslati privatnu poruku s informacijama, koje može prenijeti majci, ako ne želiš obznaniti javno. - Zašto bi se majka tebi javljala tražeći info za mjesto i osobu, kada to može biti brže?
Osim toga, bilo bi korisno i za druge čitaoce, koji imaju sličnih problema ili znaju osobe, kojima bi takav podatak bio od koristi.
_________________ Tko se smiješi umjesto da bjesni, uvijek je onaj jači. - japanska
Dan bez osmijeha i čuđenja je bezlično siromašan dan.
|