"Tada je počeo davati svjedočanstvo o tome kako je vodio napade. Išao bi sa drugim sotonskim agentima i mnoštvom demonskih duhova kroz zrak. Bilo je to poput smjena, morao si ići i odraditi svoju smjenu. Zbog toga je on imao određeno vrijeme za vođenje rata u nebesima. Rekao je da u nebesima, u duhovnom svijetu, ukoliko je zemlja prekrivena pokrivačem tame, taj je pokrivač tako tvrd, poput kamena. I pokriva cijelo područje. Duhovi su sposobni ići na vrh pokrivača kao i ispod njega. Sa tog nivoa, oni utječu na događaje na zemlji.
Zli duhovi i ljudski agenti koji služe vragu po završetku svojih smjena idu na Zemlju na sporazumne točke, čak i vodene površine, ili na sporazumne točke na tlu na kojima osvježavaju svoju snagu. A kako osvježavaju svoju snagu? Kroz žrtve koje su ljudi davali na oltarima. To su mogle biti žrtve u otvorenom vračarstvu; mogle su biti žrtve krvoprolića svih vrsta, uključujući abortus, uključujući ratovanja, žrtvovanja ljudi i životinja. Mogli su biti žrtve seksualne amoralnosti, gdje su ljudi ulazili u seksualnu perverziju i sve vrste promiskuiteta.
Post Re: BITKA U NEBU-svjedočanstvo koje bi svatko trebao pročitati!! Te čini vraćaju snagu tamnim silama. I mnoge su različite vrste žrtvovanja. Govorio je o mnogim stvarima, koje su mi stvarno bile mučne. Rekao je kada su u zraku, a kršćani počnu moliti na zemlji, molitve kršćana se pojavljuju u tri vrste. Sve molitve izgledaju poput dima koji se podiže u nebesa, a on kaže da se neke molitve pojavljuju poput dima koji krivuda i nestaje u zraku. On kaže da su ljudi koji obično mole na način da njihova molitva nestaje, oni ljudi koji u svojim životima imaju grijeh kojega se ne žele riješiti. Njihove molitve su slabe, one su otpuhane i nestaju u zraku. Potom je rekao da ima drugih molitvi koje se kao dim dižu dok ne dosegnu kameni pokrov, ali ne prolaze kroz taj kamen. On kaže da ovakve molitve pripadaju onima koji se žele pročistiti, ali im nedostaje vjera u to što rade dok mole. Obično takvi ljudi ignoriraju potrebni sadržaj molitve. On kaže kako je treći tip molitve poput dima punog vatre. I dok se diže prema nebu, tako je vruć da kad dođe do kamena, kamen se topi poput voska i dim probija kroz kamen i prolazi. Također je rekao da mnogo puta ljudi započnu moliti prvi tip molitve, ali dok nastavljaju molitvu, ona se promijeni u drugi tip. Ako nastave moliti, iznenada vatra ispunja njihove molitve. I njihove molitve postaju snažne, i probijaju kroz kamen. Rekao je, mnogo puta kad bi primijetili da se molitve svetih mijenjaju i postaju blizu molitvama vatre, oni bi komunicirali drugim duhovima na zemlji govoreći im „Odvrati tu osobu od molitve. Zaustavi im molitvu. Izvuci ih van.“ I mnogo puta, tako mnogo kršćana popusti pred ovakvim smetnjama. Ako su ustrajni i odlučni, kaju se te dopuste Riječi da podigne njihov duh, vjera se podiže u njima. Njihove molitve postaju više usredotočene. Onda vrag vidi da njihove molitve postaju snažnije i ometanje otpočne. Telefoni zvone. Ponekad kad smo usred vrlo, vrlo intenzivne molitve, telefon zazvoni i mi mislimo da se možemo javiti na telefon i vratiti natrag u molitvu. Kad se vratimo, opet smo na početku. To je ono što vrag želi.
Ostale vrste smetnji se pojave, pa čak i dodirivanje tvog tijela i donošenje boli na neka mjesta. Ponekad su smetnje u obliku gladi i želje da odeš u kuhinju i pripremiš nešto za jelo. Dok te god uspijevaju izbaciti van tvog mjesta, oni te poraze. Također je poručio pastorima „Učite ljude. Neka rezerviraju vrijeme; ne samo za ležernu molitvu. Neka tako mole ostatak dana. Jednom na dan, oni bi trebali imati vremena da se usredotoče svim srcem na Boga, bez da ih išta ometa. A ako ljudi ustraju u ovoj vrsti molitve i dopuste sebi to nadahnuće duha, i nastave, i nastave, nešto će se dogoditi u duhu. Vatra dotiče kamen, i topi ga.“ Potom je rekao da tamo gdje topljenje počne je toliko vruće da to nijedan demon ne može izdržati. Nijedan ljudski duh ne može to izdržati. Svi oni bježe.
Nastane otvor u duhovnom svijetu. I čim se to dogodi, sva nevolja s molitvom prestane. Osoba koja se moli na zemlji jednostavno osjeća da je molitva iznenada glatka, tako prijatna i tako snažna i intenzivna.
Otkrio mi je da tada mi obično gubimo svijest o vremenu i drugim stvarima. To ne znači da našim životom zavlada nered. Bog se brine za naše vrijeme. Ali to je kao da sve posložimo na pod i povežemo se s Bogom. Potom je rekao da kada molitve prođu kroz pokrov, od tog momenta nema više otpora i osoba koja moli može nastaviti toliko dugo koliko želi. Ne postoji otpor koji je može zaustaviti.
Potom je rekao da rupa u pokrovu nakon molitve ostaje otvorena i kada ti ljudi iziđu iz molitve i krenu van - rupa se miče zajedno s njima. Oni više nisu pod pokrivačem, već rade pod otvorenim nebom. I rekao je da u takvom stanju, vrag ne može raditi sa njima što hoće. Gospodnja prisutnost poput stupa sa neba stoji nad njihovim životima.""
John Mulinde autor, na jednom portalu sam pročitao, ovo je samo izvadak, isječak, ali se ne navodi, ništa o autoru, knjiga, ili bilo što slično meni osobno se to ne dopada i ne zvuči mi verodostojno, može li mi netko razjasniti, da li spada u domen tzv. privatnih objava", ili je to ipak istina Hvala.
|