ajmo opet, u njegovoj biskupiji je rođen i zivio je do 2022. U njegovoj biskupiji u jednoj zupi rođen on i svi članovi njegove obitelji. I njegov zupnik zna tu obitelj. I razgovarao je s bi skupom i sa zupnik om u Međugorju. I iz sveg sto je saznao biskup Hranic mu je zabranio djelovanje u rodnoj biskupiji u kojoj Grebenare poznaju najbolje od svih drugih biskupija i svecenika.
Citaj ovo 100 puta dok ne shvatiš sto piše.
Idi si radi nalaze za autizam ako ne, razumijes sto sam napisala. I kloni se mreža. I tema, o Teologiji. Ozbiljno misoim da nemas srednju skolu a ni osnovnu nisi dobro naučio. Mozda ne znas citati dobro. Nesto ti je, a sto?? Idi radi nalaze
Koji nivo??
Koje vrijeđanje forumaša?? Da nema neku školu, da je autist...određuje mu da se kloni mreža??
Ti nam sigurno znaš da grebenar nije bacc. teologije, ali vidim da ozbiljno misliš i da kolega pints nema ni srednju školu??
Tek si počela pisati na forumu i već sve znaš o forumašima?????
Da ti kažem nešto: ja na kršćanskim/katoličkim forumima pišem 20 godina!...na ovome forumu pišem 15 godina
Raspravljao sam i čitao sa na stotine forumaša!...g. Pints je mogu bez imalo ustručavanja reći jedan od NAJOBRAZOVANIJI, NAJPISMENIJIH, NAJNAČITANIJIH forumaša...to ti kažem jer sam čitao na stotine forumaša ovih 20 godina!
Ti si se uključila tek prije 4 dana i već znaš da Pints nema ni srednju školu??!