Mogu li te nesto pitati al' bez ljutnje
koliko imas godina?
Odakle ti samo ovo pada na pamet mislim bez ljutnje al' ovako ako nastavis pitat ces za par godina jel smijes otvoriti pastetu jer ako je u tvornici lik zatvorio hermeticki rukama s kojima je ukrao nakit i kasnije tukao psa vlasnika te kuce odakle je ukrao zaljepio etiketu na pastetu smijem li je ja otvoriti jeli to grijeh i sta crkva kaze o tome.
Mislim stvarno, ono danas vecina youtube videa je ili prekopirano ili plagijat ili netko ako ima stogoda orginal postavi da se gleda (Youtuberi jel') 90% ljudi u HR skida filmove (sto se u zapadu smatra kradja jer je to netko radio pa moras iplatiti posteno ja se slazem) jer ne zaradjuju dovoljno novaca da bi izdvojili za novi film 59 eura mogu cak i opravdati ali nije dobro cak je se i radilo na ukidanju takvih stranica ali budimo realni vecina ljudi skida torrent.
Budes li se tako mislio o svemu i svacemu neces daleko dogurati,jesi li pricitao Bibliju ? Evandjelja to ti preporucam da procitas i razmisljam logicki svojom glavom,u crkvi ima jako pametnih ljudi al ima budimo realni likova koji se ovako brinu o ovome ili nebitnim stvarima tipa filmovi sotonski pjesme i ostalo a nerade na spasenju ljudi , o tome da je seks prljava stvar (cak i u braku i prezentira se kao nesto sotonsko koliko imam osjecaj da to rade svecenici) ja nisam za odnose prije braka (iako ih konzumira 90% ljudi cak i koji idu u crkvu) zato sto dovodi do nezeljene trudnoce a klinci od 18 19 godina neznaju upravljati pravilno automobilom kamoli odgojiti dijete kuzis nije Bog dao zapovidjed protiv toga radi seksa nego radi posljedica istoga-DIJETE sta ce biti sa njim velika vecina ih odbaci pobaci ili djeca ispanu kriminalci kazem vecina ali ne i svi.
Stoga imas evandjelja i zapovjedi u njima nemoj ukrasti stvari al gledanje prekopiranih youtube videa nisu grijeh,pripazi na druge grijehe nemoj biti ohol,pazi da ti okice ne gledaju tudje nemoj rengenski gledati ljude,pazi da te novac ne smota oko sebe,nebudi ljubomoran probaj se malo kontorlirati men se cini da si mlad i nisi ozenjen pokusaj kada si sa djevojkama malo se suzdrzat i nerazmisljat o svemu
zna se i o cemu al u tome i je stvar prije grijeha grijeh ugusi ako ti se nesto krade prekini misao o kradji nemoj pokusati zamisliti da bi ukrao i 90% se gasi grijeh.
Al nemoj misliti da sam rekao da je zaljubljenost i seksual. privlacnost grijeh nije jer se muskarci krecu prema zenama zene prema muskarcima i toe normalno... jel "plodite se i mnozite " al kako drugacije osim seksom,da ta magicna rijec koja asocira na nes prljavo al nije zasto bi bilo prljavo biti sa svojom zenom,
Znas pitaali su jednog sveca: Pricalo se jednom o jednome starom ocu...okanio sam se slave bludnosti i prozdrljivosti tada mu dodje Abraham pa mu rece jesi li doista rekao te rijeci pa ga upita :
Gledaj ti recimo udjes u svoju sobu i nadjes zenu na svojoj postelji-mozes li pomisliti da to nije zena on odgovori ne ali cu se voditi mislima da je nebi dotaknuo.
Procaitaj i skuzi ko ima usi neka cuje!