Crusader, žao mi je zbog tvoje životne situacije i molim Boga da ti pomogne riješiti probleme i pronaći ljubav. A sad sa čisto ženskog stajališta, da ti odgovorim. Dok sam bila slobodna cura, nisam isključivala mogućnost veze sa osobom s invaliditetom. U kvartu je živio jedan dečko koji je bio slijep i ja sam dugo imala crush na njega. Često je pio kavu sam u istim kafićima kao i ja. Gledala sam ga kako je nježan prema svom peseku i mislila sam si "ako je tako nježan prema psu, kakav bi tek bio prema ženi"

Razmišljala sam da mu priđem i započnem razgovor, ali bilo me previše strah i sram i nisam htjela ispasti napadna

Da smo se upoznali u drugim okolnostima, da nas je npr. netko predstavio jednom drugom, možda bi imala više petlje. Ovako je bilo previše čudno, nažalost.
Ali tvoje predstavljanje, oprosti mi na izravnosti... Ni ja ti ne bi odgovorila, sorry. Ne možeš u startu očekivati od žene da ti bude medicinska sestra. Mislim, možeš, ali onda će rezultat biti ovakav kakav već godinama je. Svi nosimo svoje križeve i imamo svoja sra*a u životu. Tvoje traženje ženama zvuči doslovno kao "ej aj uzmi još i moj križ na sebe, koji bome nije mali. Ne znaš ništa o meni, ne znaš moju osobnost, izgled, snove, nade, al ajde uzmi moj križ povrh svojeg kojeg imaš i pomozi mi ga nositi". To ti može samo Krist pomoći i samo te on takvom nesebičnom ljubavlju može voljeti. Od prosječne žene to je teško očekivati, a i malo nepravedno.
"Stavi svoj život, svoje nade i želje po strani i posveti se meni i mom bolesnom ocu i pomaži nama". Mislim, nemoj zamjeriti ali nije baš ponuda života.
Kakva ti je osobnost? Je li tvoj duh jači od tvog invaliditeta? Što ti nudiš jednoj ženi?
Željela sam iskreno napisati ovaj post, a ne upast u zamku tetošenja, tako da molim vas, gentlemen, leave your stones at the door.

Pa mogla si mu prići, ne bi ništa izgubila da jesi.
A gdje sam ja napisao da ja očekujem od žene da mi bude medicinska sestra? Nigdje.
Samo sam napisao da tražim ženu jer ne mogu živjeti sam i da prema tome (ako veza uspije) imam nekoga sa kim mogu izaći van iz kuće tako da me primi pod ruku jer bez pomoći ne mogu nigdje.
Ne, ja samo želim da mi žene barem online pruže šansu za prvi spoj.
I naravno da moram napisati ali i malo opisati svoj invaliditet da ne ispadnem lažov, jer kada bi se pojavio na prvom spoju ovakav kakav jesam a da nisam spomenuo invaliditet onda bi tek bilo problema. I tako i tako bi on bio prva tema na prvom spoju i da ga nisam spomenuo nigdje online. i to je to. Ako to tako većina žena shvaća kao što si ovo ti shvatila (potpuno pogrešno, nažalost) onda ja tu ne mogu ništa.
Moj duh je tako-tako, nekada jači a nekada slabiji od invaliditeta, kako koji dan.
Što nudim ženi ne mogu reći ovako samo.
Budući da nikada niti nisam bio sa jednom da uopće saznam što je ženama bitno kod prosječnog muškarca, odnosno potencijalnog budućeg partnera.
Nemam apsolutno nikakvoga iskustva sa ženama niti imam prijateljicu.
Tako da je za mene ovo sve novo i nema me tko usmjeriti u određenom smjeru što se toga tiče.
To je tip profila koji sam ja imao i privatno i na KatSus-u:
Ime mi je tako i tako.
Imam toliko godina osoba sam sa invaliditetom.
Treba mi pomoć kod hodanja (pridržavanje).
Kriteriji koji su mi najvažniji kod žene, dakle ovdje ide sve što mi je najvažnije od žene, primarno vezano uz karakter, da je dobra, osjećajna itd.
O meni:
Gledam te i te filmove, molim to i to ne volim ovo itd.
Itd. da skratim.
Dakle tipičan profil koji se ne razlikuje od drugih bilo na KatSus-u ili na drugim stranicama.
Znači ne shvaćam ja to kao: "E kada nađem ženu ona se mora žrtvovati za mene itd."
Nego shvaćam kao:
"Ajde da se neka javi i ako dođe do prvoga spoja ona ću joj ukratko objasniti svoju invalidnost jer će sigurno imati pitanja o njoj a dalje ćemo vidjeti kako bude."
To je jednostavno tako da bi to bila prva tema na prvom spoju.
I to bez da je ja namećem. Jer ako žena hoće biti samnom onda mora biti bar donekle sigurna da joj moja invalidnost ne bi bila na teret u startu.
Ili ako bi joj bila na teret, da u startu prekine samnom.
I kad-tad bi se našla jedna žena kojoj moja invalidnost ne bi predstavljala teret.
Tatu i ostalo nikada ne spominjem u tom profilu jer nije relevantno.
Moju situaciju sam tu spomenuo VAMA svima da lakše možete staviti u kontekst moju situaciju budući da me ne poznajete osobno a niti ja vas.
Ne bi ja živio sa tatom ako bi mi veza uspjela, nego bi se preselio kod žene jer one se ne bi mogla preseliti kod mene zbog tate.
Eventualno ako bi tata mogao ići živjeti kod moje sestre (iako to trenutno nije moguće jer trenutno obje moje nećakinje žive sa mojom sestrom).
Nadam se da je ovaj post barem malo razjasnio stvari.