Zar ti ne vidis Crni Barune koliko si jadan covjek.
Nisi li maloprije rekao:
Citat:
Samo vi tu lijepo razgovarajte o svojim temama,ali ja imam pametnijeg posla i ovo ce mi biti vjerovatno zadnji post kojeg sam objavio na ovom glupom forumu.
Pa eto...dogodila se malovjerojatna stvar. Osim ako sam u pravu za ego: jednostavno te neka sila tjera da nešto napišeš jer nisi uspio u stilu kakve bitne ličnosti zalupiti vratima. Sada ti je jasno da je nebitno po čemu sam zaključio da ti je ego velik (osobna zamjenica je mamac na koji si se upecao), već je bitno da ti je to problem koji moraš riješiti. Kažem "moraš" jer ti tu nitko ne može od nas običnih korisnika (usera) pomoći.
U drugu ruku...ne moraš...ostani kakav jesi ali će te taj ego ukopati. Koliko god s jedne strane želiš biti veličina, autoritet; dotle s druge obučen u skute običnog korisnika ("catholius") se hrvaš s drugim običnim korisnicima ("Crni Barun") na forumu kojeg sam ponižavaš i time samo toneš.
Ili ako hoćeš, da si stvarno otišao moju tezu bi pokazao promašenom, ovako si je samo dokazao i tebi i meni na štetu!
Citat:
Ispitaj malo svoju savjest da mozda ti nemas veliki ego,a mozda otkrijes da imas i svih 7 glavnih grijeha na dusi.
Ovdje sam Crni Barun - obični korisnik. Nitko i ništa. Zafrkant, samo nadimak. Jedino što vidiš je avatar, potpis i neko napisano mišljenje na koje se možeš pozvati. To je to... Svoje probleme rješavam u stvarnome svijetu, svoje grijehe ispovijedam svećeniku... a ne na forumu.
Citat:
I nemoj prebrzo sudit ljudima koje ne poznajes jer i to je grijeh.
Ne sudim ljudima, sudim grijehu...u ovom slučaju je to krivovjerje i nepoštivanje autoriteta izrečeno kroz jednog korisnika.
Citat:
Radije misli na to kako ces spasit svoju dusu nego sto ovdje vrijedjas i ponizavas druge vjernike koji su mozda i veci katolici nego ti.
Nisam te pitao za savjet i ne zanima me jer zbog ega gledaš samo svoj interes, tako da je svaki savjet koji izrečeš upitne kakvoće.
btw. jesi li skontao da previše i zapovijedaš:
"Ispitaj"
"nemoj prebrzo suditi"
"misli na to"
mišljenja sam da se radi o ovome:
https://en.wikipedia.org/wiki/Messiah_complex