*marija* je napisao/la:
Za početak veliki pozdrav!
Hvala ..
Citat:
Čovjek ne može služiti i Bogu i vragu! onaj tko je stvarno shvatio da postoji Bog zna da materijalne stvari nisu važne i zato se ne ističe u svom izgledu i ako nitko ne želi biti nehigijenski....
Sta zelis sa ovim da kazes...da oni ,(?) sluze vragu?
Onaj tko zaista vjeruje u Boga,taj ne sudi nikome..Tko smo mi da da mozemo na temelju izgleda reci tko su oni??
Vidis li ti u tudje srce?
Moram priznati da sam i ja protiv velike mode...i lukcuznog oblacenja..Roba ne cini covjeka nego srca..potreno je nesto skromno.
Citat:
ako misliš da je normalno biti u trendu i jako lijepo obučen i s tim imati jako dobar odnos s Bogom.. .
Nitko ne moze od nas znati sta je tu posredi..Ako gledamo Bozjim ocima,a ne ljudskim onda mijenja sliku osude..
Mozda su danasnjem svijetu bas potrebi ovakvi ljudi,da bi bili nama sto slicniji ,i da bi nas priblizili Isusu i Mariji..i potakli na obracenje..
Citat:
zašto su onda svećenici većinom svi jednako obučeni..??!! zašto ne nose nekakve šljokičaste majice ili hlače (iako to nije baš za muške ) ali zašto nisu moderno obučeni!!
A..hahahha...bas si me dirnula sada...Koliko kosta neki puta to Svecenicko Ruho,i svecano ruho...Koji sve ukrasi ,i da ne idem dalje..Po tome tvome,to bi trebalo nesto biti skroz siromasno i prosto..
Mi trebamo u nasim Crkvama prikladno obucene ljude..i mi se u Nedjelju i Blagdane oblacimo u svecane haljine..
Ja nisam za modu,za lukcuzno,i djecu sam tako odgojila...Nosimo skromno...Da bude ugodno i da bude prikladno za priliku gdje to nosimo...
Marija,sta bi se trebalo dogoditi da ti/mi povjerujemo da je bilo i da su jos ujek Ukazanja?
Citat:
Da je itko od njih vidio više od jednog ukazanja ne bi se nitko posvetio obitelji nego Bogu
.
Ti /mi to ne mozemo znati,to samo zna dobri Bog..I sta je razlog zasto bas tako!
Citat:
Kada se čovjek želi potpuno posvetiti Bogu neće izabrati obitelj... nego celibat, jer jedino tako može posvetiti cijeloga sebe Bogu.
Bog ima za svakog covjek plan,a na nama nije da sudimo...Prepustimo to Bogu.