Ako se pažljivo izučavaju na tisuće Međugorskih poruka, dobiva se jasna poruka o biti ukazanja.
U Međugorju se ukazuje Kraljica Mira, majka svih ljudi na Zemlji. Ona je Majka našeg besmrtnog duha.
U poruci od 25.11.2017. prvi put spominje da je Isus naš brat.
To je novina koja se prije u porukama nije spominjala, mislim da će upravo to izazvati mnoga negodovanja u krugovima koji se protive Međugorju.
....
Kao prvo, mislim da to nije prvi put da se pominje da je Isus naš brat. Ni u porukama niti u nekim egzegezama, propovijedima itd. pa ne vidim zašto bi to izazvalo negodovanja kod bilo koga.
Drugo, ako se pažljivo izučavaju na tisuće međugorskih poruka može se zaključiti da su stotine i stotine njih jako, jako teološki pogrešne i nešto su što BDM nikad ne bi rekla.
Zaboravih ime stranice na kojoj donose međugorske poruke i analiziraju ih - stranica je bila višejezična, znam definitivno da je bilo na hrvatskom i njemačkom jeziku i da su školovani ljudi, teolozi, katolici analizirali te poruke i ukazivali na gomile stvari koje nikako ne bi smjele glasiti tako kako glase ako bi htjele biti u skladu s katoličkom vjerom.
I za kraj - samo mi nemoj reći kako su to teolozi, "pismoznanci" hladna srca koji unaprijed imaju stav da ne prihvaćaju poruke i ne vjeruju u ukazanje tj. ukazanja BDM u Međugorju.
Usput, zašto na službenim stranicama nema poruka od početka ukazanja do prosinca 1984?