Dobro je što si ovo boldala:
Budete li čuvali !U riječi
budete li je sadržana matrica/petlja IF tj. mi bi sada mogli to reći kao:
Ako provodite u djela ... onda ...Petlja sa IF tj.
Ako je petlja koja daje mogućnost izbora. U ovome slučaju je definirano što će biti kad je naš odgovor DA tj.
što će biti sa nama.
Nije definirano što se događa sa odgovorom NE. Za pretpostaviti da takav odgovor daje ostatak dobivenog sa DA.
Sa našim odgovorom NE - mi dakle ne ostajemo u ljubavi. A možda i nije tako...
Isus nam je rekao da je sa nama u sve dane.
Znači da odgovor NE apsolutno ne znači ostanak bez ljubavi.
Ljubav je vječna i što god odabrali mi u slobodi, apsolutno ostajemo Božja djeca hramovi Duha Svetoga.
No vremenski relativno se može ispoljiti NE kao ostanak bez ljubavi jer smo tako odabrali.
Apsolutna Istina je da se ne može ostati bez Ljubavi.
Relativno mi sa stvaranjem pelji IF i WHILE možemo spoznati ono što nismo.
Trebamo spoznati ŽIVOTOM PUTOM ono što nismao da bi slavili ISTINU ono što jesmo JA JESAM!
Apsolutno je petlja AND. Apsolutno petlja nije sa IF. IF petlja ili WHILE petlja je matrica prolaznog svijeta kako bi se proslavio Bog.
AND petlja:
Neka bude volja tvoja! I neka tako bude! Neka bude kako ti kažeš! Ti kažeš - Ja Jesam! I bi tako! Ovo su apsolutne petlje. Matrica potpune apsolutne bezuvjetne (bez IF i WHILE)
LJUBAVIIsus nas poziva da slijedimo Njegov primjer.
Pokazuje nam vlastitim primjerom što se događa kad odaberemo DA na boldanu IF petlju.
Počnimo spoznavati Isusovim primjerom da uz stvaranje IF i WHILE petlji, mi imamo božansku moć stvarati AND petlje čime proslavljamo Ljubav Život Boga!
AND petlje imaju moć stvaranja promjene Apsolutnog, umnažanja Ljubavi.
Prihvaćanjem drugoga jedinstvenoga, mi umnažamo plodove koje se ne može ukrasti, prisvojiti i koji su apsolutni tj. hrđa ih ne izjeda niti moljac/crv izgriza!
Isus moj/naš Učitelj nam to jasno vlastitim primjerom pokazuje, uči nas.
Slijedimo Isusa vlastitim životom, vlastitim putom!
Živjela Ljubav bez pravila i normi! Živjela Sloboda!
Živjeli! Slavimo AND petljama