Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto tra 21, 2026 23:43

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 1631 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 109  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Sub svi 30, 2015 11:02 

Onaj tko ima znanje ima i svog kuhara!!!

Ma jašta!

Vrh

PostPostano: Sub svi 30, 2015 11:03 

Ma,štaće ti bit ža, opet napravi isti grijeh i opet potraži istog svećenika, zadat će ti istu pokoru i nemoj je ispunit!!
Samo, ovaj put pripazi, na pištolj stavi prigušivač da netko slučajno nebi čuo, e, onda ti neće zaleć samo ta pokora!!!!

Koji si ti smiješni lik... ovo nije čak ni za naljutit se, budući da dolazi od tebe, pametan čovik može samo odmahnit rukom! al isto se nadam da moderator čita!! plodovi MG pljušte sa svih strana, nebrojeno puta si to dokaza! oslobodi Bože!!

Vrh

PostPostano: Sub svi 30, 2015 11:15 

Hahahaha.... Ko kaze da se radilo o mom grijehu?.

Jedna se ženska ispovidala,pita je svećenik je li nedostojno dirala svog mladića, - rekla je da nije.
A, kad je upitao;je li on dirao nju? - Rekla mu: "Velečasni, ja nisam došla ispovidat tuđe grijehe!!"

Vrh

PostPostano: Sub svi 30, 2015 11:29 

Jedna se ženska ispovidala,pita je svećenik je li nedostojno dirala svog mladića, - rekla je da nije.
A, kad je upitao;je li on dirao nju? - Rekla mu: "Velečasni, ja nisam došla ispovidat tuđe grijehe!!"

Vidis,jos puno ti stvari nije dano :;

Vrh

PostPostano: Sub svi 30, 2015 11:31 

To je stav tebe i njega, a što kažeš za ovo mnoštvo???
Slika

To su bile rječi svetca i naučitelja Crkve, a ti odbij sa svojim herezama! In nomine Iesu Christi stare cum haeresum!!!
A slika ti pokazuje koliko je velika kriza u Crkvi!!

Vrh

PostPostano: Sub svi 30, 2015 12:57 
Administrator

Ma,štaće ti bit ža, opet napravi isti grijeh i opet potraži istog svećenika, zadat će ti istu pokoru i nemoj je ispunit!!
Samo, ovaj put pripazi, na pištolj stavi prigušivač da netko slučajno nebi čuo, e, onda ti neće zaleć samo ta pokora!!!!

Ovakvi postovi se neće dopuštati, Jeremija ide na odmor, a sve koji raspravljaju molim da više uvažavaju sugovornike.

Vrh

PostPostano: Sub svi 30, 2015 13:12 

Kaže Papa emeritus, dakle Ratzinger u katehezi 1. rujna 2010.: Ovo je dragi prijatelji, pečat autentična iskustva Duha Svetoga, izvor svake karizme: osoba koja posjeduje nadnaravne darove nikada se njima ne hvasta, niti razmeće i prije svega pokazuje POTPUNU POSLUŠNOST CRKVENOJ VLASTI. Naime svi darovi koje dijeli Duh Sveti namijenjeni su izgrađivanju Crkve i Crkva po svojim pastirima priznaje njihovu vjerodostojnost."
"Vidioci" iz Međugorja ne ne uklapaju u ovu procjenu i to je temeljni razlog zašto niti mogu, niti želim prihvaćati njihove riječi ili im vjerovati.
To je i odgovor na sve one komentare o mom govorenju kao vjeroučiteljice.

Vrh

PostPostano: Sub svi 30, 2015 15:26 

Jeremija se uzeo za najgori argument, ujedno i vrlo čestu logičku pogrešku, brojnost podupiratelja. To što milijuni dolaze u Međugorje, ne znači da su ukazanja stvarna. Eto neki dan je u Irskoj više od milijun ljudi reklo da je brak zajednica dvije osobe, bez obzira na spol. Jesu li oni u pravu? Ipak je to 60% Iraca. Ili, na svijetu je svega 17% katolika, znači li to da je naša vjera pogrešna jer milijuni u nju ne vjeruju?

"Istina se ne određuje većinskim glasovanjem". Nadbiskup F. Sheen

Vrh

PostPostano: Sub svi 30, 2015 15:33 

UporanBudi je napisao/la:
Jeremija se uzeo za najgori argument, ujedno i vrlo čestu logičku pogrešku, brojnost podupiratelja. To što milijuni dolaze u Međugorje, ne znači da su ukazanja stvarna. Eto neki dan je u Irskoj više od milijun ljudi reklo da je brak zajednica dvije osobe, bez obzira na spol. Jesu li oni u pravu? Ipak je to 60% Iraca. Ili, na svijetu je svega 17% katolika, znači li to da je naša vjera pogrešna jer milijuni u nju ne vjeruju?

"Istina se ne određuje većinskim glasovanjem". Nadbiskup F. Sheen

Sam Isus je stajao Istinit nasuprot silnom mnoštvu koje je vikalo "Raspni Ga"... Mislim da tako stoji na stranici mostarske nadbiskupije.... Tako da si u potpunom pravu, da mu argument i nije nešto!

Vrh

PostPostano: Sub svi 30, 2015 16:47 

Mene čudi više kako tih tisuće i tisuće svećenika, biskupa i časnih sestara se prave glupi i gluhi na odredbu da je zabranjeno organiziranje hodočašća u Međugorje kao mjesto ukazanja?
Osobno sam od jednog (po mom mišljenju) jako dobrog svećenika, odgovornog i ustinu istinskog pastira dobila za odriješenje grijeha tj pokoru, odlazak na podbrdo???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

pa jesi li ti čitala moje postove od petka...sam sam spomenuo da ne nekim misama zna koncelebrirati na stotine svećenika...da godišnje kroz međugorje prođe na 10-ne tisuća svećnika, biskupa...i to je po vama dokaz da je stav Crkve prema međugorju negativan??

vidim da bi ti povukla inkviziciju protiv takvih svećenika i časnih sestara?
o tempora o mores...ovo što radite vi nadobudni, "pravovjerni" katolici koji svim silama samo branite stav lokalnog biskupa perića ( kao da je on nepogrešiv i nezabludiv) nije mogla i umijela raditi ni udba-sdb, ni milicija,ni centralni komitet bih i jugoslavije!
ovo je čistka protiv zdravih snaga u crkvi koje vide znakove vremena, božje znakove i mistične intervencije u ovo doba apostazije, nju ejdža, liberalizma, sekularizacije i svih negativnih izama koji napadaju na katoličku Kristovu crkvu i vjeru!
to što ste vi slijepi i ne vidite Božji prst na međugorju to još i nekako mogu shvatiti
jer vi se držite svete sigurnosti da je lokalni biskup u pravu , a da vidioci laži ili godinama gledaju sotonu prerušenu u najsvetije stvorenje koje je hodalo zemljom
mene samo čudi da ovo drugi koji ipak vjeruju da vidioci nešto vide, se ne zapitaju bili Bog dospudtio da sotona prerušen u Gospu zavodi cijeli planet ???
vama nije čudno da bi Bog dopsutio da se sotona prerušava u Gospu na tisuće puta?

kako objašnjavate taj vaš stav i vjerojatnost te solucije??

Vrh

PostPostano: Sub svi 30, 2015 17:16 

Čiji nas stav??? Al ako se i radi o sotoni, to onda nema nikakve veze sa Božjom voljom! Svatko od nas ima slobodan izbor, neposlušnost širom otvara vrata sotoni!

Vrh

PostPostano: Sub svi 30, 2015 18:58 

Čiji nas stav??? Al ako se i radi o sotoni, to onda nema nikakve veze sa Božjom voljom! Svatko od nas ima slobodan izbor, neposlušnost širom otvara vrata sotoni!

ima veze...sotona se može prerušavati u anđele svjetla ( vi to proširujete i na BDMariju-to ne vidjeh u bibliji...da se sotona može prerušiti u anđela svjetla se spominje u bibliji...ali da se može prerušiti u BDMariju se ne spominje...ali recimo da i to može, da mu i to Bog dopusti )
ali sigurno Bog to neće pripustiti 34 godine :!:
...SHVATITE, O TOME SE RADI, TU JE KVAKA
Bog nebi nikada tako iskušavao 6 vidioca, franjevce , cijelu Crkvu, čitav svijet u konačnici?
eto recite vi,zašto bi Bog dopuštao da se sotona ukazuje 6 vidioca 34 godine??????? :shock:

Vrh

PostPostano: Sub svi 30, 2015 20:46 

Ja mislim da sam ti objasnila a ti i dalje vrtiš svoje... Ako ja odlučim da necu s nečim prestat, onda se Bog u moju odluku ne miješa! Znači da,ako se radi o Sotoni, da to nije Bog dozvolija, već slobodna volja vidioca koji ne žele prestat s nečim... Koji su u neposluhu toliko dugo... Ne znam mogu li bit jasnija!?

Vrh

PostPostano: Sub svi 30, 2015 20:48 

pa jesi li ti čitala moje postove od petka...sam sam spomenuo da ne nekim misama zna koncelebrirati na stotine svećenika...da godišnje kroz međugorje prođe na 10-ne tisuća svećnika, biskupa...i to je po vama dokaz da je stav Crkve prema međugorju negativan??

vidim da bi ti povukla inkviziciju protiv takvih svećenika i časnih sestara?
o tempora o mores...ovo što radite vi nadobudni, "pravovjerni" katolici koji svim silama samo branite stav lokalnog biskupa perića ( kao da je on nepogrešiv i nezabludiv) nije mogla i umijela raditi ni udba-sdb, ni milicija,ni centralni komitet bih i jugoslavije!
ovo je čistka protiv zdravih snaga u crkvi koje vide znakove vremena, božje znakove i mistične intervencije u ovo doba apostazije, nju ejdža, liberalizma, sekularizacije i svih negativnih izama koji napadaju na katoličku Kristovu crkvu i vjeru!
to što ste vi slijepi i ne vidite Božji prst na međugorju to još i nekako mogu shvatiti
jer vi se držite svete sigurnosti da je lokalni biskup u pravu , a da vidioci laži ili godinama gledaju sotonu prerušenu u najsvetije stvorenje koje je hodalo zemljom
mene samo čudi da ovo drugi koji ipak vjeruju da vidioci nešto vide, se ne zapitaju bili Bog dospudtio da sotona prerušen u Gospu zavodi cijeli planet ???
vama nije čudno da bi Bog dopsutio da se sotona prerušava u Gospu na tisuće puta?

kako objašnjavate taj vaš stav i vjerojatnost te solucije??

Nemaš ništa za reći na riječi Benedikta XVI.?

Vrh

PostPostano: Ned svi 31, 2015 18:14 

Ja mislim da sam ti objasnila a ti i dalje vrtiš svoje... Ako ja odlučim da necu s nečim prestat, onda se Bog u moju odluku ne miješa! Znači da,ako se radi o Sotoni, da to nije Bog dozvolija, već slobodna volja vidioca koji ne žele prestat s nečim... Koji su u neposluhu toliko dugo... Ne znam mogu li bit jasnija!?

majko mila...već sam se više puta upitao ima li smisla s tobom opće raspravljati
pa tebi sve treba crtati?
ti ili nemaš pojma o mističnoj teologiji ili se praviš da nemaš ?

ajmo onda crtati, po desti put
ne može se sotona prerušavati u anđela svjetla ( kako se kaže u bibliji) bez božjeg dopuštenja
još manje se može prerušiti u BDMariju bez božjeg dopuštenja...pogotovo se NE MOŽE PRERUŠAVATI 34 GODINE U GOSPU BEZ BOŽJEG DOPUŠTENJA
nema tu nikakve veze djeca i njihova poniznost
ako bog ne dopusti sotoni da se preuši u Gospu onda to nema nikakve veze s 6 vidioca...još manje s njihovom poniznošću

ako bog dopusti prerušavanje sotone u Gospu onda djecA vide Gospu
ako Bog ne dopusti prerušavanje u Gospu onda djeca NE vide Gospu...i točka
nema to veze s poniznošću...kome poniznost ??,...Bogu ili biskupu periću?
šta tu nije jasno...tbvoje pisanje stvarno nema nikakvog smisla...bez uvrede, ali to je činjenica!

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 1631 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 109  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata