Kako se na Dugački c/p tekstovi ne može dati odgovor zato prenosim:
hrki, ovakvi dugački copy paste tekstovi nisu dozvoljeni prema pravilima foruma.
Umjesto toga, napiši kratko svoj osvrt i dodaj link na originalni tekst.
-----------------------------------
nisam dao link jer nisam otvorio link pa c/p, nego sam imao to spremljeno u svojoj mapi...u njoj nemam naravno linka, inače bih ga dao
pokušati ću naći te likove, ako nisu izbrisani, jer neki linkovi nakon nekoga vremena nestanu...to svi znate
mislim da u onim postovima ima jako lijepih svjedočanstava, i argumenata koji kazuju kakve su stavove imali pok papa Ivan P.II , mnogi kardinali-biksupi, ugledni teolozi isl...ili sami glavni akteri fenomena ukazanja u M.
Mislim da bi se nekada moglo progledati kroz prste , jer bitan je sadržaj ,a ne forma....puno se može pročitati u vezi Međugorja i glavnih aktera
osim toga ,ako dam samo link ne mogu boldati važnije, bitnije stvari ,a koje umnogo pomažu čitateljima vidjeti bitnije stvari i izjave kada čitaju...tada čak mogu i preskočiti neke manje važne dijelove
ja uvijek kada imam link dam link, ali ove nisam imao jer sam vadio članke iz svojih mapa...pa eto , ako bude nešto slično , molio bih da se ne smatra da to činim zlonamjerno, nego da imam spremljeno u takvoj formi