Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Ned ruj 20, 2026 03:24

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 122 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Poruka
PostPostano: Uto ruj 08, 2026 16:30 

Sa tvoje teme:

Današnja misna čitanja su iz Ezekiela 33,7-9 Ako bezbožnika ne opomeneš, krv njegovu tražit ću iz tvoje ruke.

Objasni zašto si to povezao? Nije dosta samo citirati treba uključiti i razboritost koja se za sada ne vidi jer nema objašnjenja.

Vrh

PostPostano: Pet ruj 11, 2026 08:24 

Elementarno poštenje ne dopušta da se neprovjerene priče pretvaraju u optužnice protiv svećenika ili općenito bilo kojega čovjeka. Kleveta, ogovaranje i nepromišljeno širenje sumnje grijesi su protiv istine i ljubavi prema bližnjemu, a dobar glas čovjeka nije nešto čime se smije olako nabacivati. Ako postoje dokazi o nedjelu, neka se stvar istraži i krivnja utvrdi, ako ih nema, katolik nema pravo od glasine (onoga što je od nekoga čuo) praviti „činjenicu“ jer borba protiv sablazni ne vodi preko nove sablazni koju čini grijeh jezika.

BRAVO Majkićka! Ili kako kaže draga Totus Tuus, citiram;

Letimice sam ovo pročitala. Nije mi baš leglo. Zašto mi nije leglo? Ako hoće prozivati (a previše umuje) netka kaže jasno. Jedino Devčić je imenovan, kakve su to baze (rekli bi mi ovdje) Sova, Pile, podsjeća me na one romane s ključem.

Pipin Mali, Drevna sova, Milo Pile, Veliko svjetlo, svemogući biskup, Otočka hijena i onda dolazi: a na to je često upozoravao i jedan naš svećenik kojega ćemo nazvati Batman.

Ej jadna li ti majka! Na kaj čovek dojde. Dečki hudo! :|

Čega ga je strah? Ako govori istinu.

To se vidiš i ja pitam. Ali ovo jest ključno: ako govori istinu, a ako ne govori?! Onda mora sa ovakvim "imenima": Pipin Mali, Drevna sova, Milo Pile, Veliko svjetlo, svemogući biskup, Otočka hijena i Batman. Ako ovo ni dječji vrtić, onda ne znam kaj jest. :roll:

A tip na kraju kaže, citiram;

Imaš sjajan tekst vlč. Casalonge...

Ako tako izgleda sjajan tekst, kako onda izgleda loš tekst?! :roll: :roll: I naravno, nigde se ne spominje ni jedan jedini dokaz. Za Hrkija, dovoljno!

To su strašni grijesi i zlodjela ...to treba raščistiti do kraja

:|

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 122 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Vrijeme na UTC + 01:00 sata