Zbilja ne znam sto reci o Obami.U pocetku sam i ja bila nekako impresionirana s njim medutim po nekakvim prorocanstvima ocito je da nam ne dolazi "zlatno" doba nego doba mraka,patnje,rata,boli,placa... i prema tome cijela ova situacija ne samo u Americi,nego u svijetu (a i kod nas u Hrvatskoj) me ne cudi.I cak se ni ne bojim,jer nam je Bog rekao da oni sto su cvrstio u svojoj vjeri nemaju se cega bojati.
Ali iako se ne bojim,nekako sam tuzna,gotovo ogorcena sta se tice ove teme.Najavljena je gay parada u Splitu za 11.06.2011.Sumnjam da ce ta parada proci u miru,dapace.Mi smo ipak kakvi god bili i kako god izgledali ipak dosta konzervativni i tradicionalni ljudi,koji znamo sto znaci brak i obitelj,sto opcenito znaci veza izmedu dvoje ljudi.Danas smo dosli do toga da nam NA SILU namecu nesto sto nije prirodno i normalno za sasvim normalnu i uobicajenu stvar.Ako mene pitate LGBT osobe nisu ni psihicki ni fizicki bolesni,vec duhovno pali ljudi.Njima treba pomoc na duhovnom podrucju.Smatram da kada bi se takva osoba obratila npr pravom egzorcistu da bi svi njeni problemi bili rjeseni pa bi se onda svijetu moglo pokazati kako je to izljecivo i kako to stanje ipak nije normalno.Nedavno sam procitala u jednoj knjizi kako se muskarac koji je posto-poto htio postati zena obratio egzorcistu jer je htio biti osloboden te svoje opsjednutosti u glavi,i nakon niza molitvi oslobodenja nad njim,na kraju je bio i osloboden.To je dokaz da je taj problem rjesiv,to je dokaz da te osobe zapravo jesu problem i
da su to osobe sa dijagnozom,a ne sasvim ravnopravne nama ostalima kao sto oni to zele biti.
Protiv nasilja sam bilo kakve vrste,a pogotovo fizickog nasilja nad njima jer i oni su ljudi.Nasilje nam nece pomoc jer cinjenica je da je ta vrsta ljudi usla u sve pore svjetskog drustva i sve je nekako vise na njihovoj strani,a protiv obicnog covjeka.Zato nam ostaje samo molitva i post jer nam je receno da se samo tako moze ovaj rod istjerat.