Katolički odgovori
http://katolicki.info/forum/

Tražim prijateljstvo protestanata
http://katolicki.info/forum/viewtopic.php?f=17&t=2362
Strana 1 od 1

Autor:  Kristinica [ Uto stu 12, 2019 17:07 ]
Naslov:  Tražim prijateljstvo protestanata

Nakon obraćenja na kršćanstvo bila sam otvorena prema katolicima i dalje nemam nikakve ružne misli ni ništa takvo o njima, ali kao protestant, različiti smo. Ne mogu se ni pronaći u reformiranim crkvama jer svaka ima svoje razlike u teologiji i ne pripadam niti jednoj.

Tako da su svi pokušaji druženja s kršćanima općenito ili zajednicama (sektama) neslavno završili prepucavanjima o teozofiji. Stvarno mi uopće nije do toga, niti do priča o religiji, jer nisam osoba sklona nikakvim konfliktima. Iako sam dosta potkovana znanjem, to mi nije područje interesa niti osobni duhovni pristup.

Prije oko godinu i pol sam ovdje tražila prijatelje za razgovor i nitko mi se nije javio. Dobila sam savjet da ne kukam. Inače sam cijelo vrijeme jako usamljena jer nemam niti jednu osobu vjernika kraj sebe i izolacija me deprimira, kao i moji prijatelji ateisti. Zahvalna sam što mi je dana misija ne nametanja vjere. No voljela bi da mi se javi bar jedna osoba koja na takav način voli Isusa makar samo za dopisivanje i potporu ako se nema vremena za drugo.

Također, bilotko sa idejom kako bi mogla naći takve osobe, slobodno neka se javi, u miru. Ili ako poznajete nekoga možete mi se javiti na privatnu poruku. Ne mogu naći niti protestantski forum da je aktivan, niti neku stranicu za takvo upoznavanje u našoj zemlji, znate li vi koje?
Sve u svemu, tražim ljubav, a ne prodike, prijetnje i zastrašivanja kako mi put nije ispravan i što sam sve već dosad čula.
Hvala! BB.

Autor:  avalon [ Čet stu 14, 2019 19:10 ]
Naslov:  Re: Tražim prijateljstvo protestanata

Evo mene protestanta. što te muči?

Autor:  kopitar [ Pet stu 15, 2019 12:38 ]
Naslov:  Re: Tražim prijateljstvo protestanata

Evo mene protestanta. što te muči?


Pa uputi je na onaj forum di je Fazlija tamo ima protestanata.

Strana 1 od 1 Vrijeme na UTC + 01:00 sata
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/