Ja sam često u molitvi.
Imam konkretne situacije za razgovor sa Bogom Ocem gdje baš kad imam teške osjećaje, ti teški osjećaji u meni djelovanjem Duha Svetoga pretvaraju se u radost i blagost
Tako da: hvala na pitanju. Jaram je sladak.
Odgovor je: Odlično sam - Bogu hvala i slava

Hvala ti za preporuke.
Ja sve vidim kroz vlastito iskustvo života Bogom danog. Tako da ja i dijelim vlastito životno iskustvo Bogom dano, a nisam od onih koji će pričati: ti moraš , trebaš, bilo bi dobro... Pričam o sebi o svom jedinstvenom životu Bogom danom. I sretan sam i zahvalan Bogu na tom predivnom životu koji mi je dao
Možda netko nije sretan sa time što je meni Bog dao jer smo svi jedinstveni neponovljivi.
Možda nekoga to potakne na uspoređivanje, možda nekome izazove razne osjećaje...
To nije moja namjera.
Nije mi niti namjera da nekome, pa i sebi, podilazim slatkorječivošću.
Ja sam griješan. Pale sam naravi i sagriješim vrlo brzo. Osobito mišlju.
No život kad mi je Bog na 1. mjestu, kad sam u ljubavi - sve mi možemo okrenuti na dobro umnažajući plodove ovog predivnog života
Namjera mi je razmjena vlastitih iskustava kako bih promislio i sagledao neke stvari iz drugog kuta, a što može i svatko drugi čitajući to.
Po meni je poniznost baš ovo što je Isus rekao u Mt 5,3 (što sam stavio u svoj potpis).
Zgodno je tu meni za primjetiti što je tu ne samo budućnost, već je sadašnjost. Bog je živ u sadašnjosti.
Kraljevstvo je Božje sadašnjost kad se promijenimo osiromašenjem svoga duha. To je radost i sreća najveća
Aleluja!