Vec duze vremena me jako muci jedna stvar.. naime, radi se o tome da sam vec godinama u ozbiljnoj vezi sa deckom koji zbog svega sto su on i njegovi roditelji prosli tokom rata ne prihvaca Srbe. Sada vec polako planiramo zajednicku buducnost, vjencanje, djecu i sve ostalo sto ide uz to..mogu reci da imamo zaista predivnu vezu, gotovo savrsenu, no postoji problem, ja mu nikada nisam rekla da je moj otac po nacionalnosti srbin. Moj otac ne drzi do toga i nije ga uopce briga za iciju nacionalnost i vjeroispovjest, pa tako niti svoju. Razgovarala sam o svemu s ocem i on se ne smatra uvrijedenim sto to presucujem svom decku. Ono sto me zanima, jest, dali je grijeh stupiti u crkveni brak, ako svom buducem muzu presutim nesto takvo? nesto sto je mojoj obitelji i meni potpuno nevazno, a njegovoj je vazno?
Dosla sam u napast reci mu sve, no onda si mislim, zasto da unistim nesto tako predivno zbog njegovog problema s tudom nacionalnoscu. Jer drugo bi bilo da moj otac drzi do svega toga, ali ovako mi zaista nema smisla..no opet, neznam kako to izgleda u Bozijim ocima